6 mesačný berie už tretíkrát antibiotiká
Ahojte,prosim Vas co moze spravit dietatu 6 mesacnemu ked uz treti krat musi brat antibiotika?Naposledy bral 13.januara a teraz zase sopliky,kasel,urobili mu vyter a ma tam zase tie iste bacilky,stale dookola to iste na to musi brat antibiotika…chudatko moje male ma iba pol roka a zase tie antibiotika uplne som z toho na nervy uz,ja nechapem co robim zle,chodime medzi ludi aby vybudoval imunitu,kazdy den minimalne 3-4 hodin sme vonku na vzduchu,bereme vitamin C,a ajtak je stale chory…ja uz vidim ze do skolky ani chodit nebude…druhe povinne ockovanie este stale nemame kvoli chorobe,to nevadi ak dostane az neskor??
Ty nic nerobis zle.Ja si myslim,ze ked sa zase vratili tie iste bacile ,tak lekarka ti mala dat ine ANTB...Neboj pride jar/slniecko ,viac budes von a imunita bude lepsia...moj maly ma skoro 4r . a ockovanie nema ani tie zakladne,kvoli chobore...takze postupne sa doockuje...
Keď je taky chorlavy, na čas by som obmedzila kontakt s cudzími ľuďmi. Keď mal za posledných 6 mesiacov toľkokrát ATB, musí sa jeho imunita trochu zocelit, teraz je náchylny na všetko. Nasad mu okrem vítaminu C a D aj probiotiká ale dlhodobo, niekoľko mesiacov a treba ich striedať, nie stále tie isté. Nezufaj, kým pôjde do škôlky, to je ešte ďaleko 😉
Aj môj bral často keď bol taky maličký. Prvé mal už do prvého mesiaca. Nehodil sa mu pupcek, mal tam nejakého bacila. Nenarobís nič keď to musí byť. Neboj sa doktor tak malému dieťatku nepredpise ATB len tak. Určite bude v poriadku 😉😊
Moj maly mal tiez zo zaciatku casto antibiotika. Neskor som to zacala riesit v Zdravienke. Tam maju vela prirodnych antibiotik. Napriklad ked sme mali problem s mocovymi cestami, dostal antibiotika, ale v zdravienke mi poradili take kvapky. S tym, ze ak po 3 dnoch nezaberu, tak by som mu dala normalne. Tie kvapky perfektne zabrali a neskor som ich uzivala aj ja pri podobnom probleme. Ale to uz mal 3 -4 roky. Pri takom malickom by som sa asi tiez bala...
Vy ako rodina ste boli na vyteroch?
Ja som bola teraz s malou u pľúcneho a tiež riešil, že ak má mala nejakého bacila tak treba porobit vyter aj staršiemu a nám aby sme to stále neprenašali..
To sa môže sa skoro v takom veku už 3 antibiotiká. Isto obmedz kontakt s cudzími ľuďmi,veď je to malé bábo..a. spýtaj sa dr.co s tým.
a co ma aj teploty aj crp zvysene?Ci len tal da dr atb,lebo je tam nejaka bakteria?
@lasoli vobec,ziadne teploty,crp mal 8…iba kvoli tomu lebo ma bakterie stale v nose..
Pri prvom som to prezivala s sruhym som pol rocnym lezala v nemocnici so zapalom priedusiek.... kwd lieky treba, neriesim. Skus obmedzit kontakty na chvilu. Daj kvalitne probiotika. Nos cistit, odsavat...
jemine tak n co potom atb?Ved atb s adavaju hlavne kvoli vyssiemu crp nad 25 az a pri teplotach,pokial je bakteria a nesposobuje zaoal,teoloty naco male nabo trapit atb???a co ma za bakteriu?

Berie stále rovnake ATB?