icon

6 ročná dcéra je v karanténe

katarinka289
23. feb 2021

Ahojte.Obraciam sa s otazkou na tych,co maju deti do 10r. a museli byt v karantene.Ako to bolo s pandemickou OČr? Ide o moju 6r.dceru.Je v karantene,nakolko bola v kontakte s bratrancom,ktory bol na dalsi den pozitivne testovany.Staci mi poslat vyhlasenie do soc.? MŠ je otvorena.Odkial budu vediet,ze mam narok kvoli karantene? Pediatricka mi tvrdi,ze mi uznaju,no mne sa to nezda.To by kazdy mohol povedat,ze ma karantenu.Dakujem za odpoved

katenka858
24. feb 2021

Ten bratranec ju musi nahlasit ako priamy kontakt. Potom ti budu volat z RUVZ, ze ako osoba priameho kontaktu musi ist mala do karanteny.S ocrkou ti velmi neporadim, my sme mali kvoli karantene skolku zatvorenu, takze to bol iny pripad.

deti95060810
24. feb 2021

moja dcéra 10 r. je v karanténe už 10 dní a nikto nám z hygieny nevolal....

katarinka289
autor
24. feb 2021

@katenka858 sama som ju objednala na PCR test a uviedla som dovod,ze bola v kontakte

zooeynka
24. feb 2021

@katenka858 nikto volat nebude. Ja som doma v karantene, najprv s muzom, teraz so sebou, takmer mesiac a nikto nam nevolal. Ale na dceru neberiem ocr lebo som pn

katenka858
24. feb 2021

@zooeynka hmm...zaujimave...my sme boli 2x (syn mal najprv pozitivnu 1 ucitelku a potom druhu) a 2x nam odtial volali ako mame postupovat...to bolo ale este pred vianocami...je mozne, ze uz na to kaslu