Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    katarinka289
    27. sep 2020    Čítané 81x

    ❤️Test Baby Dove❤️

    Pred 2 týždňami nám bolo dopriate vyskúšať dva výrobky pre detskú pokožku, špeciálne vhodné pre deti so sklonom k ekzému. Takéto sklony má od cca 1. roka moja mladšia dcéra. Tak sme sa veľmi potešili, keď sme dostali od Modrého koníka túto možnosť. Moja dcéra už má 5,5 roka, ale tento umývací gél a hydratačný krém sú vhodné pre deti už od narodenia.

    Hneď po rozbalení putovali do kúpeľne a tešili sme sa na večerné kúpanie. 🙂🛀 Oceňujem balenie s pumpičkou. Cak-cak a už pení. A naozaj pekne pení. Na moju 5,5 ročnú, 120 cemtimetrovú dcéru stačia dve stlačenia. Gél je neparfumovaný, ani raz sa nesťažovala, že by štípal na pokožke, poštípanej od komárov a poškriabanej. 

    Keďže je gél 2v1, aj šampón na vlasy aj na telo, skúsili sme. V tomto smere nie je ničím výnimočný. Na dlhé vlasy sme už, ako aj u ostatných šampónov, museli použiť kondicionér, inak boli vlasy tvrdé. To možno závisí aj od typu vlasov a tie majú obe moje dcéry skôr suché. Opäť je výhodou, že neštípe, keď sa dostane do očí. Super je to, že sa osprchuje od hlavy po päty na jednu šupu. 😁👍 Neexistuje také niečo aj pre dospelých? Brala by som.

    Po kúpaní nasledoval denný rituál krémovania. Krém má krémovú hustejšiu konzistenciu, nie je riedky ako mlieko, no stačí trochu rozotrieť v dlaniach a natrela som ju celú. Krém má u nás úspech, po prvom použití sa dcéra prestala škrabať a viditeľne jej ubudli suché ložiská. Nellka sa síce sťažuje, že smrdí (nesmrdí, len je neparfumovaný), no ja ho pripisujem na nákupný zoznam. 😍

    Ďakujeme ešte raz za možnosť spoznať niečo, čo sme ešte nepoznali. 🙂 Odporúčam vyskúšať!👍

    katarinka289
    Správa bola zmenená    18. sep 2020    

    #test_babydove3 #recenzia Tak sme uz gél na umývanie vyskúšali aj na vlasy.Postrehy su také, že dobre pení, čo je u nás dôležité,lebo majú dlhé vlasy,no moje obe dievčatá majú sklon k suchým vlasom,tak pridávame aj kondicionér.Vlásky sú hebké 😍

    katarinka289
    Správa bola zmenená    13. sep 2020    

    #test_babydove3 #recenzia v balíčku na testovanie sme si našli aj hydratačný krém. Je ľahko rozotierateľný, dobre sa vstrebáva.Je neparfumovaný. Z toho srdiečka som ju ponatierala celú 🙂

    katarinka289
    Správa bola zmenená    7. sep 2020    

    #test_babydove3 #recenzia Dnes nás čakal doma balíček a hneď sme testovali. Hlásime prvé plus od 5ročnej Nellky.Gél robí super bubliny 😁👍🛀

    katarinka289
    Správa bola zmenená    26. mar 2020    

    #modrykonikpomaha #pomahamesi Limitovaná edícia z lásky pre mojich škôlkarov ♥️😇😷

    katarinka289
    Správa bola zmenená    21. mar 2020    

    #modrykonikpomaha #pomahamesi Chránim seba,chránim teba,chránim celú dedinu 😄😷

    Dnes Pavlovky. Chutovo su dobre, no nie su krehke.Cim to moze byt? Ako ich peciete vy?

    katarinka289
    18. apr 2019    Čítané 340x

    Môj voňavý týždeň s Balea

    Keď som zistila, že sa chystá testovačka kozmetiky, ako akčná žena a mama som sa musela zapojiť. Kozmetiku milujem a hlavne teraz, krátko pred 40-tkou sa musím o seba starať stále viac. Baleu ako značku som si obľúbila už pred rokmi, keď som ako 22-ročná žila v Nemecku. Preto ma teraz veľmi potešilo, keď ma do testovania vybrali.

    Prvý test prebehol hneď, ako som balíček obdržala. Všetko som musela ovoňať a bola som milo prekvapená. Celá rada má sviežu vôňu citrusu, alebo kokosu. 

    ČISTIACA PENA

    Čistiaca pena s obsahom aloe vera bola prvým výrobkom, ktorý som testovala. Každý večer trávim dosť veľa času tým, že sa treba zbaviť make upu. S penou je to hračka, preto už mám doma jednu z tejto značky, ale ružovú. Musím povedať, že nevidím rozdiel s touto modrou. Dobre vyčistí, pekne vonia, no pocit suchej pokožky som mala stále napriek tomu, že obsahuje aloe vera a má hydratovať. No ja mám celkovo dosť suchú pokožku. Inak je pena fajn. Je jemná, pekne vonia a dobre čistí.

    EXTRAKT Z RIAS

    Z tohoto extraktu z rias, s vitaminom E proti starnutiu a olivovým olejom bohatým na nenasýtené mastné kyseliny som bola v miernom šoku. Ešte po žiadnom kréme som nemala tak hladkú, jemnú pokožku. V jednej mini jednorazovej slzičke sa ukrýva niečo, čo budem určite ďalej používať. Stačí na celú tvár, ktorá je po nanesení úžasne jemná a zjednotená... Ako od bábätka. A taaaa vôňa  No vytkla by som to, že na krk a dekolt vyšlo len tak tak. 

    OLEJOVÝ PEELING

    Tento peeling s extraktom bieleho čaju, soli z mŕtveho mora a s olejom odporúčam. Drobné kryšátáliky soli jemne masírujú a olej hydratuje tak, že sa po sprche ani natrieť netreba. Na pokožke zostal mastný filter. Palec hore. A pri tej vôni sa mi ani zo sprchy nechcelo. Len manžel sa sťažuje, že je v sprche všetko mastné 🙂 

    ŠAMPÓN A BALZÁM NA VLASY

    Napriek tomu, že značku balea mám rada, tak vlasovú kozmetiku som skúšala prvý raz. Ani neviem prečo. No to sa teraz zmení, lebo tento šampón a balzám na vlasy s vodou z kokosového orecha, nie len že krásne vonia ako kokosová zmrzlina, ale naozaj hydratuje, čo je jeho úlohou. Vlasy sú jemné, lesklé a voňavé. Šampón dobre pení a po balzame sa vlasy veľmi ľahko rozčesávajú, čo ocení aj moja dlhovlasá 7-ročná dcéra... Neobsahujú silikon.

    SPEVŇUJÚCE TELOVÉ MLIEKO

    Kedže sa chcem citiť stále fit, tak pravidelne cvičím kruhový tréning a jumping. Po tréningu sprcha a samozrejme natrieť. Tento týždeň som vďaka testovačke na MK vyskúšala aj toto BodyFit vyhladzovacie tonikum s intenzívnou osviežujúcou vôňou, ľahko sa vstrebáva, pokožku nezanechá mastnú, ale jemnú a hladkú. Po 7 dňoch má byť viditeľne vypnutejšia, získa elasticitu a pružnosť vďaka triple action formule, wakame a kofeinu. Je pravda, že pokožka je po týždni elastickejšia a pevnejšia. Ale aj bez toho výsledku som spokojná. Pokožka je hydratovaná  a pri tej vôni sa dobre zaspáva 🙂

    SPRCHOVÝ GÉL

    Keď boli deti u babky, mala som chvíľku pre seba. Urobila som si privatne wellness vo vani... Ako inak s Baleou. Sprchový gel so soľou z mŕtveho mora ma príjemnú sviežu vôňu. Pripomína mi skôr mužskú, ale to je vec vkusu. Inak je gél super. S neutrálnym pH je vhodný pre všetky typy. Pokožka nie je vysušená ani podráždená. Gélová konzistencia mi tiež vyhovuje. Je hustejší, takže nepreteká medzi prsty.

    BAHENNÁ PLEŤOVÁ MASKA

    Rozmaznávanie pokračovalo s bahennou maskou s minerálmi z mŕtveho mora. Po nanesení jemne štipkala, ale to je bežné, keď začína pôsobiť. U kozmetičky je to tak vždy. Po zaschnutí sa pekne stiahla a po umytí som pod prstami cítila, ako pokožka zjemnela. Aj na pohľad je svieža a čistá. Pri zmývaní pôsobí ako jemný peeling, ktorý odstraňuje zrohovatelé čiastočky pokožky. Táto maska mi padla vhod, keďže som v poslednom čase nemala na kozmetičku čas. Dnes sa cítim, ako by som sa od nej vrátila. Určite odporúčam.

    OČNÉ VANKÚŠIKY 

    Tento produkt bol čerešnickou na torte... 40-tka na krku, no postavím sa jej čelom a tieto vankúšiky s chladivým a osviežujúcim pocitom mi v tom pomôžu. Obsahujú kyselinu hyalurónovú, papayu a olej z kokosového oleja. Po aplikácii som pocitovala príjemné chladenie. Po kúre boli očné vankúšiky svieže ako po 12-hodinovom spánku, napriek tomu, že som mala za sebou dlhú piatkovú "Sit down ladies comedy show" noc s kamoškami. Pripisujem si na nákupný zoznam.

    BALZÁM NA PERY

    Jedným z testovaných produktov bol aj tento úžasný balzám na pery s extraktom z medu Manuka a s obsahom kokosového masla. Má jemnú vôňu a čo je pre mňa najdôležitejšie, že nie je lepkavý. Mala som ho pri sebe každý deň aj v práci. Ako učiteľka v skôlke trávim každé doobedie s deťmi vonku. Aj keď fúka, už to nie je pre moje pery problém. Pery sú vďaka balzamu chránené a vyživené.

    Ešte raz ďakujem za možnosť spoznať tieto výrobky, z ktorých niektoré by som si asi sama nekúpila. Našla som si medzi nimi favoritov, ktorí ma príjemne prekvapili a budem ďalej používať. Dôkazom je aj to, že pri najbližšej príležitosti som si už dokúpila nové zásoby. Odporúčam vyskúšať. Nebudete sklamaní...