6 ročná dcéra málo papá
Ahojte my doma a aj ucitelky v skolke sme uz z dcery zufali. Ona je od narodenia absolutne zly jedak. Skusali sme uz aj od doktora tie mlieka na priberanie ze jej roztiahnu zaludok ale nic.
Ze pockame ked bude vacsia.
No ma 6rokov a stale jedava minumum 😔 od septembra ide do skoly a tam ju uz nikto nebude dohliadat ze kolko zje. Prosim poradte mi co snou my uz ozaj nikto nevieme.
@nunik25 Nič. Mám takú istú dcéru. Syn je poriadny jedák. Učiteľky v škôlke nechápu, rodina nechápe. Že to teda neriešim. A načo? I tak nič nezmením. Tiež som nejedla veľa. Pamätám si, mohla som mať 7 rokov, otcova krstná, stará pani, mala troch chlapcov. Odfaklila mi 5 cm hrubý krajec chleba s maslom, že to mám zjesť. No ani za svet. Hnevala sa, ja na ňu. Ja som to proste zjesť nevedela. Tým chcem povedať, nemôžete ju nútiť, keď sa to raz nedá zjesť, tak sa to nedá.
Dakujem za odpovede, ja sok aj rozmyslala nechat to tak lebo ved vitaminov ma dost
Ale okolie ma stale presviedca.
@nunik25 kolko vazi ak sa smiem opytat? To len zo zvedavosti. Inak to neries. Ak lekarka neriesi, ze je chudunka, tak neries ani ty. Ak je zdrava, tak nech papa kolko chce. Ale jasne, ako uz pisu maminky vyssie, nenahradzajte jedlo sladkostami a blbostami. Inak moja chodila prve dva roky do skoly na obedy, lebo som chodila do prace, a tiez tam nic nezjedla. Teraz, nastastie mam moznost home officu, cize som od marca doma, stravuje sa len doma, na obedy uz nechodi, lebo nechce a doma mi pribrala 4 kg za 8 mesiacov. A neje nejak vela, ani do nej netlacim, ale ma teply obed v jej veku primeranej porcii a v domacej kvalite, cize viem, co jej davam a z coho to varim. Chuti jej a pribrala, z coho sa tesim, aj ked je stale ako palicka, ale uz aspon nezasivam kazde leginy v pase :D

@nunik25 nechat ju a nech zje kolko moze.. samozrejme nedat sladkosti a nechat miesto nich len ovocie a zeleninu .. moja je tiez hrozny jedak ... ale aspon to malo co ma ma vyvazene .. je po mne takze sa nehnevam -nemam preco .. nie kazdy miluje vela jest ... ak jej nechybaju vitaminy, energia , nieje extremne chorlava nechaj ju ... a hlavne nenut ju