6-ročná dcéra sa vysypala
Ahojte moja 6 ročná dcéra sa včera takto vysipala pred tým dva dni len soplila a kýchala....minulý týždeň dobrala antibiotika mala angínu a teplotu..ja som musela osy do práce dnes tak s ňou šiel manžel lekárka povedala že to je bu infekčna choroba alebo alergia na niečo dala jej lieky MERDOL 2x3tbl.nestretla sa niektorá z vás s týmto mám o ňu strach.
@lucia147852 a boli ste u lekára viete čo to môže byť
@dubek my sme v zahraničí ešte, takze pokial nemá iné priznaky choroby sme tu na pohotovosť nešli. Keď prídeme domov uvidím ako to bude
Povodne som sa chcel iba zo zvedavosti pripnut ...
Ja ako maly som sa obcas nejako podobne "vysypal". Nepomahalo mi na to asi nic. Maval som masticky, pudre, hypermangan do kupela ... Vzdy to nejak zmizlo asi aj same a na cas, niekedy aj par rokov bol pokoj. Este som to mal naposledy aj na strednej skole co si pamatam, odvtedy uz nastastie nie. Nikdy nezistili co to bolo, chodili sme s tym "kadetade". Boli to skor take flaky ako vyrazky. Na tie Tvoje fotky sa to myslim takto aj trochu podoba co si pamatam ...
Mne to pripomina 6tu chorobu - starsie deticky mozno nemusia mat ani tie horucky prve dni, neviem. Alebo to moze byt aj reakcia na antibiotika, pripadne ta alergia. Tazko povedat, ale nijak vazne to nevyzera a ak jej to prejde za par dni a nebude sa to opakovat tak by som sa nad tym dalej ani nezamyslala.
@dubek asi je to mozne..lebo ja som sa trocha pozabudla.bola som so synom asi 20min na slnku
v pondelok a vysypal sa v stredu vecer.antb dobral v utorok
Nic ine mu nezistili.sme sa zlakli vecer,utekal manzel na pohotovost,tam povedali ze alergia a nasa dr na dalsi den potvrdila..ze to moze byt aj ked zje ovocie,lebo niektore antb by sa nemali s citrusmi ale ak je niekto citlivy ze ziadne ovocie..
Nemal velakrat antb nikdy s tym problem nemal,taktiez ani ziadna alergia na ovocie doteraz..snad to bolo aj naposledy.

@dubek vyzera to na kiahne