6-ročná dcérka má už týždeň teploty
Ahojte,dcerka 6 rokov ma 6ty den teploty.Zacalo to bolestou brucha,potom bola malatna,lezala a stale teploty.vecer 38.5,cez den 37.7.akurat ze sa to nemeni,stale to iste.obcas slabo zakasle,ale malo.doktorka cez telefon vravi,ze viroza.preco to trva tak dlho?mate s takym skusenost?davam vit.c,d,zinok,vela caju s medom.vecer od teploty nurofen.
@anjelicek26 ona povedala,ze nemame chodit,ze viroza,nech je doma.a kedy tie teploty vymiznu?u vas to dlho trvalo?
Aspoň crp skontrolovať.. ci netreba už antibiotika...
@ada309 ano,to by mohla,zajdem za nou.dakujem.
da sa kúpiť test v lekárni.
Dcéra v septembri skoro dva týždne chorá . tiež to začalo bolesťou brucha teploty mala cca 5 dní jeden deň bez teploty a potom dva dni zas teplota.Kasel sople krv bral mala zvýšené crp kovid nemala dr uzavrel že buď viróza alebo chrípka.dal jej 3 dnove ATB.potom prešlo
@bimbambim dakujem za info,pojdem zajtra za doktorkou,velmi mi to pomohlo.
Tyzden 6 rocne s teplotami, bez kontroly CRP, kt som ani ako Dr nevysetrila.Od uroinfektu to moze byt vsetko..Urcite kontrola lekarom, hoc aj LSPP.Dr
@rozovykon a su presne?
To nemyslíš vážne,že si po 6 dnoch teplôt nebola u dr. Kašľala by som,čo mi dr. káže po telefóne. Beriem dieťa a naklusam do čakárne. Alebo pohotovosť,keď sa inak nedá.
Co je toto za lekárku? Po telefóne lieči dieťa s teplotou? Už nech berie krv
Daj vedieť ako si dopadla. Moja 8r mala 2 dni 39,4, potom sa jej spustil sopel, následne ďalšie 4 dní nonstop 37,2.. zajtra piaty,inak sa cíti dobre..
Ja by som šla tiež za vašou dr. 6 dni teploty je dlho. A ak nie, tak za inym pediatrom po ďalší názor.
8 dni teploty, potom sopel, kasel a po 2 tyzdnoch fit. Hrozne choroby
@mirkava a co ma z krvi zistit?aby som vedela ziadat,lebo ona brat isto nebude chciet.poziadam o crp a popocuvat aspon.
Pred návštevou lekárky si urobte covid test.
Krvou sa dá zistiť všetko. Zápal, pokiaľ ma nejakého bacila, ak kašle chlamýdie... no všetko. Syn je chorý už druhý týždeň, bral ATB. Teplotu nemá, dnes brala krv na kompletku, lebo ešte trochu kašle. Nechce nič zanedbať
To čo je za dr? Neni ok mat toľko teploty.
Moja mala štyri dni teploty sme šli k Dr crp 2
O dva dni som pýtala pre ňu atb, lebo taky mala kašeľ, horúčky, opätovne všetci chori v rodine,
Ja mama, muž, obe deti, mladšiu chytili uši, že som ju žiadala o otb. Muž začína ďalšie atb.
Nie kovid nemáme.
Určite trvať na liekoch
@mirkava och,aka uzasna doktorka...nasu treba nutit.nikdy ziaden odber,vyter.vlastne za 6 rokov jej nerobila este ziaden.nic.predpisala sirup,poslala domov.
Nás mal vlani v decembri tiež 7 dní horúčky...mal chrípku.Ale teda naša dr robila aj crp, aj vytery, dokonca na crp.
Moja tak mala minuly rok,po 5.dnoch sme sli k dr. a crp mala brutal vysoke.Takze hned atb.Po 6.dnoch by uz naozaj dr.mala riesit.
My sme začiatkom septembra mali cca 5 dní vysoké teploty ,.akú ,2 ročnú bielko len brucho a mali sme obe hnisavu angínu .Ale teda horúčky boli cez 39.
6 dní jebuz naozaj dlho .Akosi si zvykli lekári liečiť ľudí po telefóne a len tak hádať ,čo to asi môže byť 😔
Držím palce a dcérke prajem skoré uzdravenie 🍀
Skus zmeniť Dr.. Naša je dobrá, len ma veľa detí, dlho sa u nej čaká, ale stojí to za to. Myslím si ze 6 dní teplota je určite nejaký zápal. Minimálne CRP by mala urobiť. Naša stále výter, krv, keď treba RTG dutiny, pľúca. Ma dcérka aj nejaké iné prejavy? Ci len teplota?
Inak videla dcérku? Alebo len cez telefón lieči? Počúvala ju? Raz sme mali aj tak, že občas zakašlal, zvýšená teplota a bol z toho zápal priedušiek.
@mirkava ona lieci cez telefon vacsinou,najma ked je teplota.isla som teraz vecer do lekarne kupit crp a vysla iba jedna ciarka,aj to slaba,teda nizke crp.podla testu nejaky odznievajuci virus?ale zajtra pojdem za doktorkou,obavam sa,aby to neboli priedusky,nedajboze pluca.
čiarkou ukážu v akom rozpätí sa nachádza a podľa výsledku vidíš, či je to na antb. Ja som robila test raz a ukázal mi, že to je na antb. a naozaj bolo.
Ako ste dopadli?
Ja byť tebou idem k doktorke osobné a kým ma nevysetri tak neodídem z čakárne alebo choď na pohotovosť a na druhý deň k doktorke áno sú virózy ale liečiť dieťa cez telefón lekára to milujem a u nás to tak aj vždy potom dopadlo 😏
@koniarova urobila jej crp a nizke,takze nic.dnes jej teplota klesla,uz mala len 37,3, takze ozaj nejaka viroza.koronu test neukazal.tak snad uz bude dobre.
Dakujem vam vsetkym za pomoc,nabuduce to budem riesit uz inak.

Tak znie to ako covid, aspon u nas tak bolo... zacalo bolestou brucha, kolisala teplota, obcas kasel... teda ked ho mali prvy krat... takze tak no, ta teplota nie je vysoka, ale ked sa to tak taha, tak by som sla k doktorke, nech aspon krv vezme.