icon

6 ročný syn rozťal bradu, zastripovali mu ju a teraz mi to krváca

josh_csj
19. sep 2021

Ahojte, prosím potrebujem radu. Syn (6) si vcera roztal bradu, zastripovali mu ju. Na noc som mu ju prekryla ešte aj náplasťou. Ráno však zabudol, o bradu sa oprel a tak mu pod stripmi začala krvácať. Mudr nám vcera prízvukoval, aby sa pod stripy nedostala vlhkosť. Čo teda teraz? Odlepiť, vysušiť a opäť zastripovat? Alebo nechať tak??

pribinak
19. sep 2021

@josh_csj išla by dom to dať spraviť nanovo

mogaa
19. sep 2021

@josh_csj fúúú ak si to chcela na noc nejako prekryť, tak tie chirurgické štvorce a až potom náplasť....teraz pohotovosť aby mu dali náplasť dolu

josh_csj
autor
19. sep 2021

@mogaa prekryla som to tým štvorcom, zle som sa vyjadrila 🙂 štvorec šiel dole v pohode, nepoškodil nič. Len pod stripmi samotnými mu rana krváca, ako sa oprel o bradu…

naobedbuduspagety
19. sep 2021

@josh_csj aj náš 3 ročný tak rozťal. Stripy museli vymeniť za šitie lebo to krvácalo stále. Dva krát mu strip vymenili, 2 krát sa to pustilo. Treba ísť na pohotovosť nech prelepia nanovo

mogaa
19. sep 2021

@josh_csj ono sama vidíš ako to krváca, ak veľa - pohotovosť , ak pár kvapiek a do 20min.prestane - nerieš....okolie utrieš.....

josh_csj
autor
19. sep 2021

@mogaa ďakujem. Ono to len trosku krvacalo, akurát že to pod stripmi bolo vlhké od krvi. Tak budem sledovať ďalej, či sa pusti viac.

josh_csj
autor
19. sep 2021

@naobedbuduspagety ufff to ste mali veselé. Budem teda sledovať, ako to bude mat ďalej. Vďaka.

janinah
19. sep 2021

Zakrvacanie znamená väčšiu chrasty a väčšiu jazvu.pomaly to odlep.vycisti s betadine a daj nové stropy.to zvládneš aj doma.

josh_csj
autor
19. sep 2021

@janinah ďakujem za poradenie, skúsim…