icon

7 dňové dievčatko krváca z prsníka

lukinka00
17. jan 2013

Ahojte žienky. Chcem sa vás opýtať, či náhodou niektorá neviete poradiť. Moja dcérka, ktorá má 1 týždeň troška krváca z jedného prsníka. Teda keď som ju vyzliekala, košielku mala troška zašpinenú od krvičky v okolí prsíčka. Stalo sa to už niekomu? Ďakujem za odpovede

zuzkat1
17. jan 2013

@lukinka00 nestalo sa mi to.ale nema tam nejaku ranku? Ci sa neposkrabala alebo neoskrela. Inak neviem co by to mohlo byt. Zavolaj radsej dr zajtra. Si si ista ze je to odtial? Ci sa to nezaspinilo inde ked si ju obliekala. Nema niekde ranku?

lukinka00
autor
17. jan 2013

nie, nie nema tam ranku a je to urcite odtial, lebo to ma presne taky isty tvar ako jej malinky prsnik

zuzana76
17. jan 2013

@lukinka00 niektore dievcatka zvyknu mat zvacsene prsia a tusim aj tekutinka ako mlieco im zvykne vytekat, ale to neviem naisto, len som o tom citala, ja mam chlapcekov a kratko po porode maju este dost vela matkinych hormov tak preto, ale urcite zajde k Dr. zajtra

zuzkat1
17. jan 2013

@lukinka00 tak radsej ten dr. Zrejme to nic nie je ale radsej nech posudi dr.

monikajaco
17. jan 2013

@lukinka00 je to urcite este poporodny stav z horomovov z tvojho tela .... niektore dievcatka aj krvacaju ako keby mali kramy .... je to normalne aj ked ojedinele ....ked sa hormony vstrebu tak to pominie ...

domak2
17. jan 2013

ako pise @monikajaco su to este hormony ktore sa vyplavuju z telicka, zdurene bradavky, vytok, neskor vyrazky, lupiny, neboj nic to nebude, ale kludne zavolaj lekarovi nech si kludnejsia 🙂
@lukinka00

kakajka
17. jan 2013

@lukinka00 nemusíš sa báť, ako už kočky načrtli, je to ešte zvyšok z tvojich hormónov, dievčatka to mávajú.. moja malička mala po narodení taký "minimenzes" a viem, že môže byť niečo aj z prsníčkov 😉

katkas1
17. jan 2013

moja dcera mala nieco ako menstruaciu ked sa narodila, trvalo to skoro mesiac ale neviem ci je to normalne z prsnika

mummy01
17. jan 2013

@lukinka00 moja dcera to mala ako 4-mesacna.Boli sme aj na chirurgii na sone ale nic sa nezistilo.

martina1703
17. jan 2013

@lukinka00 moja dcerka mala po porode ako keby menzes tak sme isli za lekarkou a povedala ze sa to stava,to su tie hormony od matky ono to prejde ale radsej sa opytaj,nebude to asi nic vazne 😉

kveta
17. jan 2013

Baby, ale je roZdiel menzes a krvacanie z prsnika. Rozhodne by to chcelo lekara.