7 mesačná dcéra sa stále pučí a potí

kurty25
27. mar 2014

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať , či ste sa niekto streli stým že dieťa sa počas dňa často pučí - nožky priťahuje k brušku , dlane drží v päsť, je červená , potí sa. Prdíky odchádzajú normálne, stolica je pravidelná -t.j 1x denne . Zo začiatku to robila ked bola unavena pred spaním , alebo ked sme ju obliekali.. neskor s tým začala častejšie , aj počas hry napr. alebo sedenia v jedálenskej stolicke. Akonáhle ju vezmem na ruky alebo ju posadím hned má na tvári úsmev a po pučení ani stopy... neviem či je to nejaký zlozvyk alebo čo . Ďakujem za odpovede.

ivetlo
27. mar 2014

Ahoj. Aj naša dcéra to robila a ešte stále niekedy robí. Mne to až naháňa strach či jej náhodou niečo nieje. U nás to dospelo potom až k skriabanie a zistila som že je alergicka. Vyhadzala sa na brušku, ramienkach, rukach a prieserne ju to svrbelo. Teraz postupne zisťujem čo jej to vyvoláva. Určite citrusy, mlieko tiež už nepije-ona sama ho začala odmietať a pokracujeme v zisťovaní. Ak budeš mať este otázky pytaj sa. Ahojky

kurty25
autor
27. mar 2014

@ivetlo
Moja dcerka je len kojena lebo domieta príkrmy zatial.. vyrazky nema ani sa neskriabe ..myslim , že alergia to nebude

ivetlo
27. mar 2014

Aj u nás to tak začalo. Veď stačí že si dáte vy. Moja bola kojena 8 a pol mesiaca. Snáď to nebudete mať to čo mi. Lebo to je hrôza-až atypický ekzem.
Choďte k lekárovi a ten vám povie.