7 mesačnému bábätku tečú soplíky
Zdravím mamičky
Moj problém s bábätkom (7m)
Tečú soplíky,horúčka zatiaľ najvyššia 37.8
Tretí krát kaka do nocnika čo je u nás zvláštne pretože kaka iba raz denne
Môže to byt viróza alebo sú to zúbky ?
Zakúpené kvapky a panadol
Môžme okrem toho niečo iné nasadiť ?
Jeziiis... co riesite obycajne sople... odsavaj odsavackou, strekni morsku sol, na preliecenie dutin 10kvapiek sinupretu alebo kalobu... vybavene... naco hned panadol a kvapky????
Teplotu zrazat netreba, len by mu to uskodilo. Treba kupit napr. Sterimar a odsavacku na vysavac a odsavat. Nikdy neodsavat bez vstreknutia.
@eririka robime z toho hru... najskor akoze ja si odsajem a potom si nechali.... ale ak bolo treba, tak sme pridrzali... inak mame odsavacku na vysavac ale nedavame ju cez vysavac... normalne si ten konec dam do ust (ten co ma ist do vysavaca) a len taham vzduch... funguje to krasne a je to prakticke...
@10alexa12 nenasadzaj zbytocne vela veci. Ja napriklad ani neodsavam sopliky ked mu idu same von. Mam odsavacku este stale zabalenu po druhom dietati.Stale iba preplachujem nad umyvadlom morskou vodou same vychadzaju von. Vysie hlavku mu dam aby mu nestiekli a je v pohode. Hlavne klud .😉

určite by som išla k lekárovi....zúbky ani moc nie, keď ma soplíky.... skús ešte soplíky odsávať, aby nedostal tápal priedušiek...