icon

7 mesačnému bábätku tečú soplíky

10alexa12
13. feb 2018

Zdravím mamičky
Moj problém s bábätkom (7m)
Tečú soplíky,horúčka zatiaľ najvyššia 37.8
Tretí krát kaka do nocnika čo je u nás zvláštne pretože kaka iba raz denne
Môže to byt viróza alebo sú to zúbky ?
Zakúpené kvapky a panadol
Môžme okrem toho niečo iné nasadiť ?

deti95060810
13. feb 2018

určite by som išla k lekárovi....zúbky ani moc nie, keď ma soplíky.... skús ešte soplíky odsávať, aby nedostal tápal priedušiek...

zarica
13. feb 2018

Jeziiis... co riesite obycajne sople... odsavaj odsavackou, strekni morsku sol, na preliecenie dutin 10kvapiek sinupretu alebo kalobu... vybavene... naco hned panadol a kvapky????

katharines
13. feb 2018

Teplotu zrazat netreba, len by mu to uskodilo. Treba kupit napr. Sterimar a odsavacku na vysavac a odsavat. Nikdy neodsavat bez vstreknutia.

eririka
13. feb 2018

@10alexa12 Teplota bola meraná v rektálne ? Panadol máš čípok ? Tak ako píše vyššie zarica, vstrieknuť morskú vodu, odsávať a odsávať !!! A keď je plač tak ignorovať a pomáhať !!!

eririka
13. feb 2018

@zarica
@katharines Baby, tiež odsávate nasilu ?

zarica
13. feb 2018

@eririka robime z toho hru... najskor akoze ja si odsajem a potom si nechali.... ale ak bolo treba, tak sme pridrzali... inak mame odsavacku na vysavac ale nedavame ju cez vysavac... normalne si ten konec dam do ust (ten co ma ist do vysavaca) a len taham vzduch... funguje to krasne a je to prakticke...

eririka
13. feb 2018

@zarica och mať také deti, my prekričíme aj vysavač ! A upchaš jednu nosovú dierku ?

zarica
13. feb 2018

@eririka nieee.... naco? A nechaj decka nech si to strcia do ust ty si druhy konec strc do nosa a rob sa aka je to parada ked ti akoze vytahuju sople 😁

10alexa12
autor
13. feb 2018

@zarica pretože mi to poradila v lekárni lekarnicka
Zatiaľ sa panadol nepodal pretože teplota nestúpla na 30stupnov

eririka
13. feb 2018

@zarica ok, budem na skúšku 🙂😉

10alexa12
autor
13. feb 2018

@eririka panadol sirup takto mi to poradila lekarnicka
A odsavame zakaždým keď je to už naozaj nutne

zarica
13. feb 2018

@10alexa12 vsak jasne... na teplomer nekukaj, pozoruj dieta... ak ma 38+ a je malatne, tak znizovat (panadol a podobne chemie az na poslednom mieste) ale ak ma dieta aj 39+ a je v pohode, tak netreba znizovat... teplota pomaha liecit, ale treba sledovat dieta

evitka83
13. feb 2018

@10alexa12 u nas boli pri zuboch sople, tie som odsavala ci sa jej pacilo alebo nie aj nasilu, chvilu porevala, ale poton spala. A na teplotu a zaroven od bolesti som davala nurofen. A ked idu zuby, bacsinou deti bud slintaju, alebo si pchaju do ust rucky

stefyna
13. feb 2018

@10alexa12 nenasadzaj zbytocne vela veci. Ja napriklad ani neodsavam sopliky ked mu idu same von. Mam odsavacku este stale zabalenu po druhom dietati.Stale iba preplachujem nad umyvadlom morskou vodou same vychadzaju von. Vysie hlavku mu dam aby mu nestiekli a je v pohode. Hlavne klud .😉