8 mesačný syn kašle už mesiac
Dobrý den, chcela by som sa opýtať, čo môže znamenať kašel, ktorý trvá vyše mesiaca : Môôj osemmesačný syn pred vyše mesiacom ostal nachladený a kašlal, mucosolvan nezaberal,o pár dní na to mu vystúpila teplota na 38,5, dostal čípok a odvtedy sa neukázala. Lekárka nám predpísala antibiotiká a k tomu spiropent, nastalo mierne zlepšenie, no odvtedy kašle stále a jezahlienený. Počas dna kašle vlho, odkašliava, no ked ho uložím na spánok, ešte do polnoci sucho kašle... V noci nepočujem, možno spím 🙂 výtery mal v poriadku, zajtra ideme na odber krvi - čo môže ukázať krv? Dakujem za odpovede vopred
Moj syn zacal kaslat ako 15m. Mal sopliky, cistu vodu, ktora mu zatekala a to vykasliaval. Absolvoval alergolog.imunol.vysetrenie, kompletny rozbor krvi,testovali ho na mykoplazmy, chlamydie,parazity... vytery z ust a nosa. Boli sme na ORL 2krat, vsetko v poriadku. Zistili, ze ma IgA na nizsej hranici normalu zodpovedajucemu veku. To sa buduci rok zlepsilo. Az minuly rok mu robili kozne testy a prisli nato, ze je alergicky na jelsu a ostatne mal ok. Jelsa kvitne od februara do aprila. A zbytok roka? Bral Aerius, Xyzal, livostin, nasofan-bez uspechu. Teraz ma sice soplik,ale uz to nie je take hrozne. Osobne si myslim, ze za to moze ockovanie proti pneumokokom. Pretoze prvykrat to zacalo ked mal cca 2-3dni po ockovanie-kaslal, soplil, a odvtedy sa to tahalo....
Teraz neberie ziadny liek, davam mu len cecko. Ziadny lekar sa mi k tomu nevie vyjadrit, podla nich je to zdrave dieta, akurat ten soplik. Dufam, ze tebe sa to podari vyliecit🙂 Vela stastia...

@mucosolvan_junior základný odber krvi, krvný obraz, CRP, sedimentácia ôneukázali nič "vážne", len je anemický... dnes ideme ku pneumologovi, uvidíme, čo na tol... čierny kašel???