8 ročná dcéra má únik moču
Dlho bolo všetko fajn,až jedno leto sa u otca začala pocikávať (napr.išli von a po 10min zahlásila že musí cikať a už ju krútilo že nevydrží,či na návšteve sa pocikala do gatí,a tvárila sa akoby nič) to mala 6 a pol roka.vtedy nastupila do 1.tr.
Sice sa mi nepocikáva ale odvtedy na wc chodi az ked sa ide zacikat...uz tiska nozky....Alebo aj ide na wc ale akoby nedocikala a potom este do gatiek dopusti par kvapiek mocu.Najskor som myslela ze sa zle utrela ale aj ked to dohliadnem ze sa dobre utrie aj tak ma sustavne cvrknute ci viac ci menej.dcerka je aj obezna a je to trosku narocnejsie pre nu sa dobre utriet.
PROSIM MATE NIEKTO S TYMTO SKUSENOST?je uz predsa velkacka....
Ked som to riesila s mudr pripisovala to len zlemu utretiu a nakazala intimky...co som odmietla aby ju v skole nevysmiali ze ma vlozku ale mne sa to nepozdava.Dakujem za vsetky vase rady a skusenostinezda
Ahojte,sice sme uz davno prisli na to v com bol problem,ale este som nepisala....tak idem na to,mozno niekomu pomoze.
V prvom kole nas cakala na urologii pitna a mikcna karta....zapisat cas kolko vypila a vycikala. To bolo vsetko ok.
Poslali dcerku na gynekologiu,skontrolovat.
No bolo to dcerke neprijemne.
Zistilo sa ze ked cika,tak tucnucke pysky a sunky brania prudu,a teda moc vteka aj do posvy,a odtial potom vyteka do nohaviciek.
Mala by cikat na siroko,resp si aj rukami roztahovat pysky....
Ked to tak robi tak je vsetko vporiadku,no malokedy to tak robi.
V skole nemaju zamku na dverach na wc a nechce aby ju dievcata videli ako tak cika a ze sa dotyka. A zvycajne uz uz musi cikat,a keby si ide predtym umyt ruky tak asi pusti do gati.
A dam vam radu,co mna doktorka zdrbala ako male stena....ked budete odoberat moc dietatu (pravdepodobne prvy ranny) tak dieta najskor do sprchy ...vyumyvat poriadne,vymydlit dobre zmyt a osusit.....a potom....roztiahnut dietatku tak nohy,pysky...aby cikala do luftu bez dotyku stien....
Prvy moc nechat,az stredny prud chytat....

Ahojte zienky...som tu zas po case
Medzicasom sme stihli 2x vysetrit moc
Bol v poriadku
Sono obliciek a mechura...tiez ok
Vyprazdnovanie mechura ....vyprazdnila cely
Na urologiu ked sme prisli po par mesiacoch cakania....tak neordinovali....mali dovolenku....a vraj mi 3x volali....no kedze som nedvihala .....tak smola...a termin novy zas niekolko mesiacov 😠
Vyzera to u nas na problemi so zvieracom
....a tak mam dve otazocky
1.ake vysetrenie mam ocakavat na uro?
2.ak ma niektorej princezna problem so zvieracom....ako to liecite?
Dakujem