9 mesačná dcéra kaká 5x za deň
Ahojte baby, mala ma 9 mes. Kakala vždy len ráno po raňajkách väčšinou, už to tak bolo asi 2 mesiace. Ale teraz posledne 3x kaka aj 5x za deň, nemá hnačku, sem tam je redšie ale to asi záleží od toho co papa. Cez deň papa uz len prikrmy a v noci 2x mliecko. Čím to môže byt ? Môže to byť nejaký problém ale to nechať tak ?
Mozu to byt aj zuby. Moja dcera to tak mala ako rocna a kratko na to sa objavila alergia na kravske mlieko. Podla mna to malo suvis. Nehovorim, ze je to vas pripad, to len aby si vedela aj o inych moznostiach. Zatial to sleduj a ak jej idu zubky, je mozne, ze je to z toho.
Moj ma 2 roky a donedavna kakal 3-5x denne uplne bezne.. teraz vacsinou tak 2-4x
Mozu byt zuby. Tvori sa vtedy vela slin, nariedi sa stolica a moze jej byt viac. Neslinta nejako vyraznejsie v tychto dnoch?
Je to ok.
Ked uz admin prepisuje nazov temy, mohol by to napisat aspon spisovne? Ci to maju len nejaky velmi nesikovny programcek?
Ďakujem Vám, mame dva spodné zúbky a dnes som si poobede všimla ze nam vyšiel vrchný očný zub, tak asi to je naozaj z toho.
@dejka77
@sivana09
@marianarem

*3 dni nie 3x pomýlila som sa