icon

9 mesačná dcérka sa v noci dusí kašľom a zvracia

mravcek31
30. jan 2015

Mamičky máte skúsenosť s takým kaslom u vašich detí ? Už tretiu noc nespime skoro vôbec. Každý pol hodinu má mala minútové záchvaty kaslu pri ktorých sa väčšinou pozvracia alebo lapa dych. . Kašeľ sa vlečie už 3 týždne, bol už lepšie keď jej prechádzal ale znovu to prepuklo. Má aj sopliky a občas zvýšenú teplotu.. Cez deň za kašle len pár krát ale noci sú hrozne. Sme V zahraničí , u doktora sme boli už dva krát a vraj má kryštálovo čisté dýchanie a pravdepodobne to budú len zatekajuce hlieny čo ju dráždia. No mne to nejde do hlavy že by sa až tak dusila. . Nedal nám ani nič od kaslu.. vraj je najlepšie ak sa toho zbaví sama.. No čo vám poviem, už som z toho zúfalá. . Čítala som o čiernom kašli a začínam sa toho dosť obávať, dá sa čierny kašeľ zistiť aj počúvaním. . Lebo nič iné jej doktor ani nerobil..

Strana
z2
tova
31. jan 2015

@mravcek31 maj po ruke stale odsavacku a dlhsiu co dostane do hrdla, dobra je aj ustna hadicka. Prave som citala ze 5r. dievcatko v usa malo chripku, toploty, potom to zoslo, bolo trocha lepsie, druhy den znova, boli pri dr. dali tabletky, dieta si cez den lahlo a zobudilo sa s tym, ze nemoze dychat, hlieny jej vosli do dychacich ciest, mama jej davala prvu pomoc ale co ked bol hlien v dychacich cestach, mama neodsala, dieta este zilo pri pevoze do nemocnice ale mozog nie, Mojej dcere sa to stalo ked mala asi 2r. mala laryngitidu, hlieny, v noci plakala, ale ked som ju vzala na ruky pozerala do nezhama, lapala po dychu, dala som ju na zem, prestavala sa hybat len mrncala, modrali jej pery, volali sme zachraku ale schytila som odsavacku na nos ale s dlhym koncom a z ust som jej odsavala, zacala lepsie dychat, pohlad bol lepsi, prestala menej plakat, v nemocnici jj dali injekciu, inhalovala. podla mna kym by sanitka prisla bolo by neskoro sice do 10 min. prisli.

mravcek31
autor
1. feb 2015

Baby je to už oveľa lepšie. . Kašeľ už pomaly ustupuje.. V noci už ani nezakasle už len cez deň. . Zohnala som fenistil kvapky ktoré jej podľa môjho názoru pomohli najviac, najmä sa jej uľavilo od toho nočného dusiveho kašľu. . Ďakujem za všetky rady veľmi si to vážim. . ☺

Strana
z2