9 mesačné dieťa v noci grcká
Ahojte,mame 9 mesiacov a oddnes sme hospitalizovane v nemocnici.Dcerka vracala tak sme isli na pohotovost.nechali si nas tu na pozorocanie.vsetky vysledky ma v poriadku.odvtedy jej nic nebolo ale v noci uz dvakrat grckala.doktor mi povedal ze jej nemam davat ani vodu ze zajtra sa uvidi...kojime sa.moze to byt viroza? Sttetli ste sa s tym?
A nič ine jej nie je (myslim ine priznaky)? Podľa mňa jej iba niečo uškodilo.. u nas to takto vvyzeralo po "grisiku" ;) ale samozrejme, nemusi...
Moja najstaršia dcéra v jej veku tiež vracala ale to mala reflux. Kým sme sa dostali na rad u gastroenterol. - vyšetrenie, problémy prešli. Nechali nás čakať od augusta do decembra. Potom sa to upravilo samé.
tak isto moje deti vracajú keď majú chytené hrdielko. Ale to nemusí byť váš prípad...
no moja mala takto kolikovala.. ale mala menej nez 9 mesiacov.. najprv nevedeli presne co jej je. pretoze nemala az take uplne typicke kolikovske prejavy.. po 2 dnoch v nemocnici nas poslali domov s kvapkami Coliprev na koliku .. a teda s tym ze ide iba o koliku 🙂

Áno. Našej malej keď niečo nesadla alebo nesadne, zapije to večer mliekom tak proste hodí šablu. Jej sa úľav a ja mám robotu. U nás žiadna viróza, iba vyskakany žalúdok a strava ktorá je pre ňu ešte ťažká.
Snáď to nebude nič vážne u vás. Skote uzdravenie prajeme