icon

Aby sa vracanie nevrátilo

17. dec 2021

Ahojte.Prosím poradte. Včera v noci synček začal okolo jednej ráno vracať. Bolo to strašné. Opakovalo sa to 4 krát a potom zaspal. Ráno sa mi zdal v poriadku, tak som mu dala mliečko. Opäť ho vyvracal. Dnes celý deň sa ho snažím hydratovať.Dávala som mu len čierny čaj a roztok z lekárne po lyžičkách. Podarilo sa mi do neho dostať tak pol litra. Vôbec však nechcel jesť. K večeru zjedol zopár suchárov a štvrtinku banána.Mlieko som mu už nedávala. Veľmi plakal, lebo mliečko je rutina po kúpeli. Myslíte, že ráno už bude mlieko ok? Synček má rok a pol.

autor
•
17. dec 2021

A nekojím...pije kravské mlieko

agacela
•
17. dec 2021

Nie … teraz ziadne mlieko a obzvlášť kravské nie …
Treba vydržať … nejaký vývar nie mastný, zemiacik … vydržať 2 dni aspoň lebo sa žalúdok nespamätá .. 🙂

patka06
•
17. dec 2021

Mlieko by som dala najskôr po troch dňoch čo už vôbec nevracal. ... diéta 2 - 3 dni, postupne pridávať jedlá, žalúdok sa musí ukľudniť.

autor
•
17. dec 2021

Ďakujem dievčatá. A dávať mu už jesť tie diétne jedlá normálne? Alebo tiež len tak pro troške? Piť už môže aj väčšie množstvo, či radšej ostať pri tých lyžičkách?

patka06
•
17. dec 2021

Pomaly po troške ak nezvracia plynule porcie zväčšovať, rozhodne nenútiť ak zje len málo. S pitím je to rovnako, ak nezvracia nemusí lyžičkovať, ale piť po dúškoch, radšej menej a častejšie

lucia147852
•
17. dec 2021

mlieko určite nie, ani nič mliečne. Vela cistej vody, môzes popripade dat do caju aj kulisek, nech sa hydratuje. Suchare, ryzu, dietne jedla, uvarene kuracie masko, zemiak.

autor
•
17. dec 2021

Ďakujem vám ešte raz. Veľmi ste mi pomohli.

autor
•
17. dec 2021

A ešte sa predsa niečo opýtam. Počas noci mu dávať piť, alebo nie? Počas denných spánkov som mu dávala, ale rušilo ho to.

patka06
•
17. dec 2021

Pokiaľ sa sám nezobudí, že je smädný, tak nie ... nechaj ho pokojne vyspinkať

marianarem
•
18. dec 2021

Ja by som pripadne skusila ryzove mlieko, mozno by mu chutilo.