ADHD dieťa - psychológ
Po ponosach učiteľky v škôlke sme boli u psychológa.Je to prvé dieťa vždy bol živší, ale myslela som si, že to je temperament.Ze nevie s ním robiť žiadnu aktivitu, saskuje, vyrušuje, nepočúva doma tiež neustále sa s mužom kvôli tomu hádame, lebo syna poucuje buď normálny, čo zas robíš, radšej je celé dni v práci a máme veľkú krízu.Idu hrať futbal syn kopne loptu k susedom muž sa nahneva a ukončí hru, lebo keby hral normálne tak to tak nedopadne.Do práce si chodím oddýchnuť a už to psychicky tiež nedávam.Syn má 5 r.Boli sme 3x u psychologický dnes mi dala papiere, že si mám prečítať o ADHD a dosť priamo na mňa útočila, že so synom doma zle pracujeme...keď sme tam prišli behal po ordinácii tak som ho usmernila nech si sadne a nevyrysuje, počúva.To mi hneď vytkla:(Citim sa úplne hrozne,že najprv sa máme zmeniť my s mužom a potom dieťa.Mam hrozu z toho, že o 2 r pôjde do školy.
Ste tu mamky, ktoré to máte diagnostikované?syn je múdry, ale všetko rozrobi a odíde robí 3 veci naraz a nič nedokončí.Kde ideme tam chaos ako 3 deti, keby sme mali.

Syn ma 3,adhd.odporucam terapie ako senzomotoricky trening, my robime 3ti mesiac v Rata. A nasla som uzasnu knihu Anat Baniel metoda, kde sa dieta skludni. Aj my rodicia nasim chovanim ich hecujeme. My, co mame deti zo specialnymi potrebami, aj my potrebujeme zmenu... Ale co je to spravne, kazdy tvrdi nieco ine