Zrušila Všeobecná poisťovňa psychologické sedenia pre ADHD syna?

2. apr 2025

Je toto normálne? Syn ťažké adhd, nks a že už mal na túto diagnózu 35 sedení, tak už má vyčerpané...syn má 8 rokov... pravdepodobne bude potrebovať ešte dlhodobo psychologické terapie... Mám zmeniť poisťovňu v septembri či co? Som na nervy z tohoto systému

dominika1277
2. apr 2025

Neviem či ti to pomôže. Myslím že to je za rok ten počet sedení. Ja som takto bola poistená v dôvere ale to bolo 8 rokov dozadu čo som chodila na sedenia a jedného dňa mi psychologička povedala že to je naše posledné , že potom musím počkať tuším že rok a môžme znova inak si to uhrádzas. Je to mega nespravodlivé a nefér. Našťastie som ich už nepotrebovala lebo nechce sa mi vyhodiť minimálne 40€ za sedenie..

ajka10000
2. apr 2025

Asi ti neostane nic ine ako hradenie psychologa z vlastneho vrecka.

zuzanka.zuzu
2. apr 2025

to nevadí.... teraz si vo VŠZP schválili mimoriadne odmeny a generálny riaditeľ si kúpil nový stôl do kanclu za 10 000 👍 a čo sa iných poisťovní týka, tak napríklad pente sa minulý rok darilo ako ešte nikdy 👍 ja som spokojná s fungovaním zdravotníctva v SR. a vy?

ajka10000
2. apr 2025

@zuzanka.zuzu tak ten kto nie je chory mu je jedno ako zdravotnitvo funguje,nefunguje. Ja MAM DMO + INE DIAGNOZY....a nie je lahke hradit rehabilatacie este ze mame 2 percenta z dani.

zuzubb007
2. apr 2025

Zaplatiť si sedenia z vlastneho, sú dané aké množstvo môže vyčerpať

biba_18
2. apr 2025

za rok 35 sedení?

deti95060810
2. apr 2025

35 sedení za rok? to máš skoro každý týždeň jedno sedenie...

autor
2. apr 2025

Nie na rok...na vždy na jeho diagnózu... A samoplatcov neberie naša psychológicka kôli nejakému bodovanie u poisťovní keďže má úplne plno

kacena4
2. apr 2025

treba prerusit a znova zacat presne by vam mohla povedat psychologicka alebo v poisťovni (napis im) aky je postup. v kazdom pripade ak mu nestacia psychologicke sedenia treba ich podporict psychiatrickymi, tie su neobmedzene drzim palceky apropo samotna terapia nestaci, treba zmenit prisput aj doma (co z tvojho verbalneho pisomneho prejavu necitit)

autor
2. apr 2025

@kacena4 jaj vy ste zas najmdrejsia ako vždy...z jedného narýchlo písaného textu stenyz aj mňa "zaradili".
Nebojte sa, chodíme všade, nielen na tieto psychologické terapie, robíme čo vieme, čo sa.da....
Ďakujem za váš nevyžiadaný postreh.