icon

Afty u dvojmesačného dieťaťa. Máte skúsenosti?

ivik16
2. mar 2015

Najskor sme davali fialovu vodičku čo na "žabku"zabrala a potom doktorka povedala že ma afty stale sa mu to netrati, kupili sme Borax Ch9 mate dakto s tým skusenosti?Dočitala som sa na googli že to dobre zabera su to maličke guličky.

monkapb
•
2. mar 2015

Ahoj Ivik16 aj moja dcera mala stým problémy ale len pokial som neskúsila babsku radu 😉 vytrieť ústočka práškovým cukrom.. mala držala bo to bolo sladké aj ked bolelo určite no po par aplikáciach sme to prekonali...len naber na prst a pošuchaj lička aj diasenka..ja som začala jazykom....snad pomože aj vám...pay

sheila2004
•
2. mar 2015

My tým akurát teraz prechádzame, aj keď mala ma 15 mesiacov, hrozne to znáša. Dnes mi to dostala aj staršia dcéra. Akurát obidve to mali aj s horúčkami. Lekárka nám nedala nič, okrem vitamínu. Kazala kúpiť cebion multi,pretože obsahuje aj vitamín b, čo na to najlepšie zaberá. povedala, ze aj schudne, treba akurát veľa tekutín dávať. Držím palce a prajem rýchle zotavenie

mata90
•
2. mar 2015

aj my sme to mali, a dala nám takú vodičku na vytieranie, ale nie na žabku, ale inú, takú hnusnú chuť to malo, ale pomohlo + kúpiť cebion a ešte domáci malinový kompót alebo sirup pomáha, to nám poradila aj doktorka

bibistec
•
2. mar 2015

no kamaratka s malou s tym boli dokonca v nemocnici lebo sa im vytvorila taka afta ze mala rycala na raty a nejedla a pod. a to bola uplne babatko. im dali tusim ozon na to ci co ale to je len v nemocnici. inac to sa casto robieva celiatikom.