Aj vaše bábo grcká pri zaspávaní?
Mam 1 a pol mesacnu dcerku a neviem ako na nu lebo pri kazdom zaspavani sa vzdy vrti a napina co ma za nasledok vyvratenie urcitej casti mliecka... mate s tym niekto skusenost? co ste robili? ak je uz taka otazka alebo tema dajte mi vediet....
Sirokez môže ísť o reflux, dcérka sa ti môže vrtieť preto, lebo jej je ťažko od žalúdka, mliečko sa jej vracia späť a to ju v pažeráku dráždi, nakoniec to vygrcká a uľaví sa jej. Čiže nemusí to byť že sa pogrcká preto že sa vrtela, ale vrtí sa preto, lebo jej niečo prekáža a prestane až keď čosi vygrcká a uľaví sa jej. Skús ju po jedle trochu dlhšie držať na odgrgnutie, možno to pomôže, poprípade jej v postieľke daj matrac trošku do šikma, popodkladaj dekami, aby nebila úplne vo vodorovnej polohe ale mierne šikmej, možno sa jej to mliečko nebude až tak vracať späť...
Ahoj, aj moja malá dosť často pri zaspávaní vrackala. Ale myslím, že u nás šlo iba o to, že sa prepapala, neodgrgla si a len by papala a papala, a vyšlo to z nej. Ale stávalo sa nám to cca tak raz za týždeň. Našťastie nie viac.
ahoj aj u nás je podobný problém,skúsila som ten nutrilon AR dat v noci a potom krásne spinkala 3hodinky a negrckala ani do nosteka jej neslo mliecko...takze ja stale kojim ale v noci ked viem ze v tom case sa jej problemy zhorsia a grcka viac tak dam namiesto jedneho kojenia ten nutrilon AR a snad bude ok...tak sa porad s pediatrickou a vyskusaj to aj ty,pripadne existuju antirefluxne sirupy alebo nutrinon ktorym sa zahustuje vlastne mliecko

ahoj my sme mali problém z grckaním,prezliekali sme sa aj 10 razy za deň,bolo to čím ďalej tým horšie až to vyústilo grckaním prúdom,nakoniec som sa pýtala na sono a malinkému zistili reflux,musel papať Nutrilon AR,papali sme ho do pol roka potom sme prešli na obyčajný Nutrilon ale do pol roka som ho aj kojila,vždy vygrcol len moje mliečko,lebo je redšie,Nutrilon AR je zahusťovací,treba sa každopádne poradiť s lekárkou možno treba zmeniť len mlieko,teda ak ju nekojíš