icon

Aj vaše deti majú chrípku?

ivulec1
1. feb 2024

Aj vaše deti trápi zase ta chripka

lenka.25
1. feb 2024

Nie, nemali chrípku asi 5 rokov

uhnakova
1. feb 2024

Moje deti ju mali cez vianoce. Odvtedy stihol mať syn trojtýždňový kašeľ a dcérka covid a nádchu.

yanni
1. feb 2024

Nie, take nieco vobec nepozname.

ivangeline
1. feb 2024

Tento rok nie. V septembri este sme boli chori a teraz crevna chripka nedavno. ;D To bolo uzasne. Grcali 3 deti naraz. Nonstop sla pracka..

diewcatqoo
1. feb 2024

Ano, u nas momentalne uz treti den vysoke horucky a kasel. Horucky tazko zrazitelne, 39-40 stupnov, do toho este dieta zvracia. Takze strasne a dufame, ze nebudeme s manzelom na tom za par dni rovnako.

biglovemom
1. feb 2024

Moja mladsia 5 rocna ma cudny tyzden
Zacalo to v nedelu 1 razovym zvracanim,teplota.
Ok viroza.od utorka bez tepoty,aj sa rozjedla bam dnes kasel sopel zas teplota😳 Toto som este nezazila🤣🤣🤣🤣 zajtra jej dam krv pozriet u detskeho ci je vsetko ok u nej 😂
Alebo si skace z virozy do virozy🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

msnesquik
1. feb 2024

@biglovemom aj my sme to tak.mali na zaciatku roka, neviem, co to bolo

aceris
1. feb 2024

U nas nieco neidentifikovatelne s nalepkou "mozno chripka". 3/4 synovej triedy v skolke zrazu chybalo v priebehu tyzdna. Od vikendu horuckoval on, od pondelka sa pridala sestra. Aktualne 4ty den teploty u nej. Ked mala 40 sli sme sanitkou do nemocky🫣 len cakam kedy to skonci ale minimalne este tyzden potiahnu soplom a kaslom

danusa63
1. feb 2024

@ivulec1 u nás boli minulý týždeň v škôlke chrípkové prázdniny🙂

saxana000
1. feb 2024

@aceris cisto zo zvedavosti preco ste volali pri horucke sanitku?nezaberali obklady? mala krce?je babetko?nasa mala dve noci v najtazsej faze 40.2 ale dali sme to zabalmi a cipkami.. fakt ma to zarazilo ze ci som nemala volat aj ja ci je to uz ozaj taky vazny stav ze vyzaduje rzp.

aceris
1. feb 2024

@saxana000 nemala krce ale asi kolaps...uz 3ti x v jej zivote. Za posledny mesiac 2x🤯 Lenze prve 2razy vyzerali inak ako toto posledne. Proste nereagovala na nic. Doma mala este len 38.6 a zimnicu ked to zacalo. Kym sme dosli do nemocky uz mala 40.
Dolezite je ci ti dieta reaguje. Dokaze ti odpovedat alebo pokyvat hlavou, rozumie co sa deje okolo. Akonahle je dieta "mimo" ci apaticke, treba volat.

biglovemom
1. feb 2024

@msnesquik 🫣🫣🫣o nervy fakt 🙄

slavomira236
1. feb 2024

@ivulec1 nie moji 7a 10 este chripku nemali vobec. Dcera mala minuly tyzden zapal priedusiek

biglovemom
1. feb 2024

@saxana000 ked ide teplota dole dieta nema febrilne krce netreba rzp volat☺️

mclissa
1. feb 2024

Nie. Naposledy bol chory v Maji.

saxana000
1. feb 2024

@aceris boze chudiatko..to.muselo byt strasne... nie nasa je aj pri horucke v poriadku taka mala matoha ale komunikuje rozumie spravime zabal kym posobi citame rozpravku a cajame kym zaberie. toto som naozaj v zivote nezazila.

sante81
1. feb 2024

@ivulec1 chrípku nie, ale 9 týždeň suchý dráždivý kašeľ, čakám kedy skončím na psychiatrii

denisa0504
1. feb 2024

Ani nehovor. Doniesla to najstaršia 6 ročná a po prvý krát chrípku, pokračovala stredná dcéra , potom my a nakoniec syn 1 ročný.. vysoké horúčky, malátnosť, neskôr sople a kašeľ. Syn mal prvý krát horúčky a dostal z nich febrilne kŕče a prestal mi dýchať.. sanitka, pobyt v nemocnici atď atď. Už našťastie len tie sopliky, no už sme chorý asi tretí týždeň, takže kým bude úplne v poriadku, to potrvá 😔

jaga18
1. feb 2024

Chrípka, kiahne, veselo...

nikha2809
1. feb 2024

Takúto sprostu chrípku o akej čítam teraz sme mali všetci vlani v decembri.Teraz neviem čo to syn má, ale mal teplotu v sobotu a odvtedy ma hnačku

milka1988
1. feb 2024

@ivulec1 momentálne sme v druhej chrípkovej vlne, týždeň vysoké horúčky 40, ktoré nejdú zraziť, bolesť kĺbov svalov atď... Zatvárajú sa škôly škôlky

https://regiony.zoznam.sk/mimoriadne-varovanie-...