Aj vaše deti majú chrípku?
Aj vaše deti trápi zase ta chripka
Moje deti ju mali cez vianoce. Odvtedy stihol mať syn trojtýždňový kašeľ a dcérka covid a nádchu.
Nie, take nieco vobec nepozname.
Tento rok nie. V septembri este sme boli chori a teraz crevna chripka nedavno. ;D To bolo uzasne. Grcali 3 deti naraz. Nonstop sla pracka..
Ano, u nas momentalne uz treti den vysoke horucky a kasel. Horucky tazko zrazitelne, 39-40 stupnov, do toho este dieta zvracia. Takze strasne a dufame, ze nebudeme s manzelom na tom za par dni rovnako.
Moja mladsia 5 rocna ma cudny tyzden
Zacalo to v nedelu 1 razovym zvracanim,teplota.
Ok viroza.od utorka bez tepoty,aj sa rozjedla bam dnes kasel sopel zas teplota😳 Toto som este nezazila🤣🤣🤣🤣 zajtra jej dam krv pozriet u detskeho ci je vsetko ok u nej 😂
Alebo si skace z virozy do virozy🤷🏼♀️🤦🏼♀️
@biglovemom aj my sme to tak.mali na zaciatku roka, neviem, co to bolo
U nas nieco neidentifikovatelne s nalepkou "mozno chripka". 3/4 synovej triedy v skolke zrazu chybalo v priebehu tyzdna. Od vikendu horuckoval on, od pondelka sa pridala sestra. Aktualne 4ty den teploty u nej. Ked mala 40 sli sme sanitkou do nemocky🫣 len cakam kedy to skonci ale minimalne este tyzden potiahnu soplom a kaslom
@aceris cisto zo zvedavosti preco ste volali pri horucke sanitku?nezaberali obklady? mala krce?je babetko?nasa mala dve noci v najtazsej faze 40.2 ale dali sme to zabalmi a cipkami.. fakt ma to zarazilo ze ci som nemala volat aj ja ci je to uz ozaj taky vazny stav ze vyzaduje rzp.
@saxana000 nemala krce ale asi kolaps...uz 3ti x v jej zivote. Za posledny mesiac 2x🤯 Lenze prve 2razy vyzerali inak ako toto posledne. Proste nereagovala na nic. Doma mala este len 38.6 a zimnicu ked to zacalo. Kym sme dosli do nemocky uz mala 40.
Dolezite je ci ti dieta reaguje. Dokaze ti odpovedat alebo pokyvat hlavou, rozumie co sa deje okolo. Akonahle je dieta "mimo" ci apaticke, treba volat.
@msnesquik 🫣🫣🫣o nervy fakt 🙄
@ivulec1 nie moji 7a 10 este chripku nemali vobec. Dcera mala minuly tyzden zapal priedusiek
@saxana000 ked ide teplota dole dieta nema febrilne krce netreba rzp volat☺️
Nie. Naposledy bol chory v Maji.
Ani nehovor. Doniesla to najstaršia 6 ročná a po prvý krát chrípku, pokračovala stredná dcéra , potom my a nakoniec syn 1 ročný.. vysoké horúčky, malátnosť, neskôr sople a kašeľ. Syn mal prvý krát horúčky a dostal z nich febrilne kŕče a prestal mi dýchať.. sanitka, pobyt v nemocnici atď atď. Už našťastie len tie sopliky, no už sme chorý asi tretí týždeň, takže kým bude úplne v poriadku, to potrvá 😔
Chrípka, kiahne, veselo...
Takúto sprostu chrípku o akej čítam teraz sme mali všetci vlani v decembri.Teraz neviem čo to syn má, ale mal teplotu v sobotu a odvtedy ma hnačku
@ivulec1 momentálne sme v druhej chrípkovej vlne, týždeň vysoké horúčky 40, ktoré nejdú zraziť, bolesť kĺbov svalov atď... Zatvárajú sa škôly škôlky

Nie, nemali chrípku asi 5 rokov