Aj vaše deti sú často choré?
Maminy skolkarov co mate casto chore deti,nemate pocit,ze na tie choroby nic neexistuje?Vsetko ok,a dieta vecne chore
Vysledky u dr ok,krv,vytery,ok.....
Doberie atb a bum prejde par dni a zas sople
Alergologia ok,dokonca aj imunita docela fajn ,ja uz neviem,zufala som
@stanulienkat pretoze mal uochate dutiny a isiel mu hnis az z ociek
Treba to vydržať. V tomto veku je to bežné. Až okolo 10-11 roku je imunita dostatočne "vycvičená".
Syn je zdravy iba cez prazdniny 🙄 inak sa v tom stale tocime...hlavne virozy...decka si ruky neumyvaju a ked si vezmes ze v triede je vzdy niekto chory a su tam s nim hodiny....
V škôlke sme boli chorí snáď každý mesiac, mne už bolo do plaču, stále som ho musela mať doma. Všetko vždy chytil, ale potom sa to zlepšilo vekom.
V škôlke sme boli chorí snáď každý mesiac, mne už bolo do plaču, stále som ho musela mať doma. Všetko vždy chytil, ale potom sa to zlepšilo vekom.
@tassyn to iste mam aj ja. Uz je 3 rok v skolke a hrozne. Vkuse chora a uz aj nas dospelych to polozi, ze koncime zo zapalom priedusiek. Kedy sa Vam to zlepsielo? Uz neviem co mam davat. Je vsetko. Zeleninu, ovocie, cesnak, skusala som vsetko imunoglukan, arkodefenss, beresove kvapky, probiotika, D,C. Vkuse je chora. Je mi do placu.
Syn bol chorý 4 roky v škôlke a následne aj ako prvák. Na konci 1.ročníka mu vybrali mandle a odvtedy je to úplne iné dieťa, dokonca aj konečne pribral.
Imunita sa dedí. Moje deti sú nonstop v škôlke od 2,5 roka, čiže keď som mala bábätko začala chodiť akurát dcéra do škôlky, vážne úplne raritne. Ale sme veľa vonku, deti sú nonstop v lete na kúpalisku, v septembri do konca sezóny, pomaly v apríli v krátkom, minimálne čiapka, chodíme lyžovať atď.
My sme Ale taktiež úplne zriedka chorí dospelý myslím. Aj ako deti. Chrípku Ale v februári chytime vždy. Ja už neviem. Nemôžem vôbec plánovať lyžovačku. Dvakrát som už musela hotel rušiť.
Vitamíny nejedia. Strava klasika. Varím, čo to sladké a tak.

To je bezna skolkarska realita. Ak ma vsetko ok, preco uziva Atb?? Tie sa pri virozach nedavaju.