icon

Aká je najlepšia prevencia malého dieťaťa pred nádchou?

gledis
25. nov 2011

Ahojte, prosím poradte mi, mám hroznú nádchu, tečie mi nonstop z nosa, kýcham a bojím sa aby to nedostala moja malá.Som s ňou sama doma takže nejaká karanténa nehrozí nemal by sa kto o ňu postarať.Čo jej mám preventívne dať aby som ju ochránila, inak dnes už mala mierne zvýšenú teplotu takže neviem či to už nelezie aj na ňu.

Strana
z2
gledis
autor
25. nov 2011

@olifcek ja jej každý deň dávam piť šípkovopomarančový čajík ten má rada, tak myslím že tam je nejaký ten vitamín C nie

olifcek
25. nov 2011

@gledis ale asi i dost cukru, teda, ak je to granulovany caj.... a cukor nie je dobry pri prevencii zdravia 😉

anitab
25. nov 2011

@gledis na nadchu atb? neblazdni...ak to takto praktizujes, tak tvoje telo sa ti casom urcite "odvdaci" to mi ver! je velky rozdiel medzi nadchou a chripkou, ked si vygooglis zakladny rozdiel, tak pochopis...podla toho co pises, tak nemusis vobec panikarit, musis vela pit, odpocivat a urobit par opatreni, ziadne atb! ani paracetamol ti netreba...ale uz ti tu vela dievcat dobre radi, tak sa pouc, porad...nepozname tvoj celkovy zdravotny stav, takze radime len na zaklade toho co pises...a tak odpovedame vacsinou...

co sa tyka byliniek, aby som nevyznela, akoze velebim bylinky - ale ver, ze maju silne ucinky, treba vediet, ake na co, ako ich pripravit a pouzivat to je cele! ak ta to vobec neoslovuje, tak ich pi kvoli tekutinam - vode, nie bylinkam...alebo skus si kupit sypane (nie sackove) caje, precitat navod a uvidis 😉 je to vdacny pomocnik, no na napadnute telo treba rozne druhy pomocnikov okrem cajov uz sme ine spominali 🙂

dida38
25. nov 2011

@gledis no pokial ja viem, tak nadcha sa neprenasa ...ani moje deti odo mna nadchu nikdy nechytili.....nam fakt zabera ten homeovox, stoji asi 3 € .....ked si ho zacnem rano davat tak vecer mi je uz podstatne lepsie....a pridavam este cajik s medom 😀 😀 skore uzdravenie

gledis
autor
25. nov 2011

ďakujem babenky určite z toho niečo vyskúšam tak sa teda idem kurírovať 😀 , keby bol manžel doma tak to vypotím ale takto hold 😀

renatka100
25. nov 2011

@gledis to ti zavidim, mozes si teda dat vsetko co je dostupne, ale zarucenen na tieto pliegy nic nepomaha. S muzom sme dostali taku virozu, ja som sa liecila Sinupretom, salviou a oscillom, a 1000 mg C za den, on si daval vysoke davky Paralenu, Coldrex a este kadeco ine, a nakoniec sme to mali rovnako dlho ☹ ☹ ☹ Len on mal o trochu viac chemie v tele.

gledis
autor
25. nov 2011

@renatka100 a v čom dnes nieje chémia, aj v ovocí je aj v zelenine vo vzduchu to je už úplne jedno ja to už neriešim, poznám jedného je to mužov spolužiak ten to riešil až moc a šiblo mu z toho 😀

alias313
25. nov 2011

gledis ahoj, ja som bola chora par krat ako mam drobca a musim poklepkat, ze odo mna este ani raz neochorel. A dokonca ani od manzela. Naposledy som mala anginu, na noc som chodila spat do obyvacky, ale kedze manzel chodi do roboty a ja som doma s malym nemala som na vyber. Akurat som si davala pozor nepusinkovala som ho a taaak...

gledis
autor
25. nov 2011

@alias313 no to sa aj ja teraz snažím nepusinkovať ju ale je ho hrozne ťažké hlavne ked na mňa vyčarí ten jej krásny úsmev 😀

ruthke
25. nov 2011

@renatka100
Salvia vraj znizuje tvorbu mlieka.

Strana
z2