icon

Aká masť pomohla pri stiahnutí predkožky detí?

28. jan 2025

Ahojte prosim o radu aka mast vam pomohla na stiahnutie uplne predkozky. Syn 5r. Ziadne problemy, dr. Tvrdi ze je to len prilepene… ze netreba urologa….ale aj tak by som chcela trocha pomoct. Co vam pomohlo? Dakujem

kavasmliekom
28. jan 2025

Vo vani sa hral sám 🤣 až mu to išlo.

linki90
28. jan 2025

Pinďamasť skúste ,kúpite v lekárni , vždy po sprche mu pretiahnuť koľko povolí a natrieť masticku môjmu sa to postupne uvoľnilo

denkabemommy
28. jan 2025

žiadne sťahovanie (ani s masťou,krémom a čímkoľvek). Skôr, či neskôr si ju stiahne, keď objaví čaro masturbácie + vplyv hormónov 🙃

e1i
28. jan 2025

@denkabemommy ujo je urolog a doporucuje stahovat,samozrejme este nemusi ist uplne ale pomalicky skusat pri kupani. Kamoskinmu dr stiahla asi na polrocnej prehliadke a odvtedy trenuju a ide mu dobre. Mojmu som dala pozriet v roku a pol asi. Dr stiahla,ze aspon trochu by uz mala ist,odvtedy trenuje a nema problemy

denkabemommy
28. jan 2025

@e1i čo urológ to názor 🙃

kataina
28. jan 2025

Dr radia do 10 r. nebabrať, ked nie je problem

stanulienkat
28. jan 2025

Skus pohladat existujuce temy. Je ich tu vela.

sagitta33
28. jan 2025

@kataina A keď má 10? Synovi bude 10 a ide mu to iba niekoľko mm. tak neviem či to stačí.

danielahamar
28. jan 2025

@denkabemommy mne raz povedal, že všetky by ste len sťahovali a to bolo pred 15r. Sama od seba som tam teda nešla, poslala nás detska

denkabemommy
28. jan 2025

@danielahamar 😅však toto. Mám dvoch synov a nikdy som to nerobila.

zabka79
28. jan 2025

Nam fungoval triacolomon ale je na predpis

adeladulova
28. jan 2025

Pinda mast.. syn má 5r, trochu prilepené na jednej strane, a na druhej skoro úplne. Natierame, sťahuje si sám. Bol to boj pochopiť ze musíme, no nerobíme to každý večer. Vidím pokroky, k urologovi sa teda nechystám aj keď som to mala v plane lebo pol roka sme stagnovala. Iné ťažkosti však nemá. Verím ze to zvládneme doma sami. ( nikdy nic nasilu, on sám voe koľko moze)

lenocka2222
28. jan 2025

Nam funguje mucogyne mast. Odporucila nam aj doktorka tuto mast

adeladulova
29. jan 2025

@lenocka2222 aj nám ju najprv pediatrická dala. Mate šťastie, ja som totiz zlepšenie nevidela

kataina
29. jan 2025

@sagitta33 tak ked ma 10 je čas zajsť k lekarovi. Alebo tam píšem dačo iné?

ema22270
29. jan 2025

Piňda krem pomoze

martiinka2
6. feb 2025

@kataina Ked ma 10 zalezi ako mu to ide. V tomto veku uz by mala byt predkozka uvolnena

maca2017
6. feb 2025

Krpec na 6,5. Nepomohla nam ziadna masť. Od 2 rokov chodil 1x za rok na kontrolu. Urológ sťahovať neodporúčal, minulý rok povedal že mu to spraví tento rok na jar. Nakoniec sa mu to pred 2 týždňami zapálilo, cikula ho bolela, vytekal mu hnis. Tak nás zobral asap, a spravil mu to. Keďže to mal zapálené tak ho to bolelo oveľa viac, ale už to má dobré 😊

sagitta33
6. feb 2025

@martiinka2 Synovi to ide v 10rokoch tak 1/2 centimetra. Doktorka nikdy nič nehovorila, tak to snáď zatiaľ stačí.