Aká masť pomohla pri stiahnutí predkožky detí?
Ahojte prosim o radu aka mast vam pomohla na stiahnutie uplne predkozky. Syn 5r. Ziadne problemy, dr. Tvrdi ze je to len prilepene… ze netreba urologa….ale aj tak by som chcela trocha pomoct. Co vam pomohlo? Dakujem
Pinďamasť skúste ,kúpite v lekárni , vždy po sprche mu pretiahnuť koľko povolí a natrieť masticku môjmu sa to postupne uvoľnilo
žiadne sťahovanie (ani s masťou,krémom a čímkoľvek). Skôr, či neskôr si ju stiahne, keď objaví čaro masturbácie + vplyv hormónov 🙃
@denkabemommy ujo je urolog a doporucuje stahovat,samozrejme este nemusi ist uplne ale pomalicky skusat pri kupani. Kamoskinmu dr stiahla asi na polrocnej prehliadke a odvtedy trenuju a ide mu dobre. Mojmu som dala pozriet v roku a pol asi. Dr stiahla,ze aspon trochu by uz mala ist,odvtedy trenuje a nema problemy
@e1i čo urológ to názor 🙃
Dr radia do 10 r. nebabrať, ked nie je problem
Skus pohladat existujuce temy. Je ich tu vela.
@denkabemommy mne raz povedal, že všetky by ste len sťahovali a to bolo pred 15r. Sama od seba som tam teda nešla, poslala nás detska
@danielahamar 😅však toto. Mám dvoch synov a nikdy som to nerobila.
Nam fungoval triacolomon ale je na predpis
Pinda mast.. syn má 5r, trochu prilepené na jednej strane, a na druhej skoro úplne. Natierame, sťahuje si sám. Bol to boj pochopiť ze musíme, no nerobíme to každý večer. Vidím pokroky, k urologovi sa teda nechystám aj keď som to mala v plane lebo pol roka sme stagnovala. Iné ťažkosti však nemá. Verím ze to zvládneme doma sami. ( nikdy nic nasilu, on sám voe koľko moze)
Nam funguje mucogyne mast. Odporucila nam aj doktorka tuto mast
@lenocka2222 aj nám ju najprv pediatrická dala. Mate šťastie, ja som totiz zlepšenie nevidela
Piňda krem pomoze
@kataina Ked ma 10 zalezi ako mu to ide. V tomto veku uz by mala byt predkozka uvolnena
Krpec na 6,5. Nepomohla nam ziadna masť. Od 2 rokov chodil 1x za rok na kontrolu. Urológ sťahovať neodporúčal, minulý rok povedal že mu to spraví tento rok na jar. Nakoniec sa mu to pred 2 týždňami zapálilo, cikula ho bolela, vytekal mu hnis. Tak nás zobral asap, a spravil mu to. Keďže to mal zapálené tak ho to bolelo oveľa viac, ale už to má dobré 😊
@martiinka2 Synovi to ide v 10rokoch tak 1/2 centimetra. Doktorka nikdy nič nehovorila, tak to snáď zatiaľ stačí.

Vo vani sa hral sám 🤣 až mu to išlo.