Aké kolostrum kúpiť?
Ahojte, chcem sa spytat ci mate skusenosti s colostrom a ak ano tak ake odporucate. syn (2r) ma neustale sopliky, mal ich prakticky rok vkuse od 1 roka do 2. Starsi syn chodi do skolky tak vzdy daco donesie. Mal aj 2x atb. Teraz v lete bol 2 mesiace uplne ok, zial na konci prazdnin zase daco chytil a sme tam kde sme boli. Preto by sme mu radi zacali nieco davat co by mu podporilo imunitu. On inak nema teplotu, nekasle (ak obcas tak len ked mu trocha ten soplik zatecie), normalne sa hra, proste uplne v pohode dieta len teda neustale mu tecie sopel. Je to dost problem lebo ved neda sa snim takto ist nikam medzi deti, od oktobra ma ist na par hodin do takej skolkarskej pripravky a uz teraz mam nervy ci to cele nebudeme musiet zrusit, pritom pobyt s detmi jeho veku by mu velmi prospel. Dakujem za rady.
Ak mate nejake tipy na ine vyzivove doplnky alebo neico co vam pomohlo s neustalym soplom tak dajte vediet, budem rada.
Inak zatial z takeho prvotneho googlenia sa mi pozdava toto colostrum (DELTA COLOSTRUM KIDS 100% Natural od 6 mesiacov tekuté) ak s nim mate skusenosti tak budem rada ak date vediet, Dakujem.
@taktotedanie ok, tak ono je to ais takto nejak so vsetkymi podobnymi produktami, ze ma na to kazdy iny nazor, nam kolostrum odporucila aj pediatricka.
a odporucal ten lekar ktoreho spominate nieco ine na posilnenie imunity malych deti?

Ja som sa rozpravala s prof Jesenakom detskym imunoalergologom a ten kolostrum prirovnal k marketingu a obycajnemu placebo efektu