Aké kvapky dávate deťom na koliky?
Chcela by som vediet ci niekto davate biogaiu? A od kolkych tyzdnov?
Sab Simplex - najlepsi a ucinny.
tiež odporučam Sab Simplex 😉 ...a potom pitie harmančekoveho čaju a do každeho jedla pridať lyžičku olivoveho oleja 🙂 lahšie sa vykaka a nebude boliet bruško 🙂 🙂
my sme mali velmi velke problemy s bruskom a sab simplex a espumisan absolutne nic nepomohlo, takze my jednoznacne odporucame BABYCALM
prvemu synovi pomohol len infacol a druhemu len espumisan.
jednoznacne baby calm
My sme mali taku silnu koliku ,ze nepomohlo nic....az zmena mlieka na allergy care ,potom akoby nam dieta vymenili 😀
nazaciatku sme pouzivali sab simplex, bez ucinku. kupila som infacol a som bola maaaaaaaaaaaximalne spokojna. odkedy sme ho zacali pouzivat ani raz mala nemala problemy. aj ked som nejakej kamaradke ktora si uz nevedala poradit s babom poradila infacol hned zabral a boli spokojni. momentalne mam doma espumisan len tak pre pripad. no este sme ho nepouzili chvalabohu 😅
Ja som dávala Sab Simplex, Infacol, Espumisan , probiotiká Bio Gaia - všetko bez účinku 😖
ja som us skusala skoro vsetko mala som aj Espumisan potom Infacol,Sab Simplex.probiotika,BIO Gaia- vsetko bez ucinku som zufala neviem co us mam skusit poradte 😢
biogaia a coliprev a super zaberaju 🙂
Infants Dophilus probiotiká. Veľmi účinné, oproti všetkému ostatnému. Stoja síce 12 euro, ale stoja za to.
my pouzivame babycalm. odporucam
Neter na koliky a bolenie bruška trpela ako bábätko veľa. Dosť sa natrápila, v noci nemohla spať a len sa krútila. Sestra skúšala typické babské rady a taky to, čo sa dočítala v diskusiách na internete. Skúšala aj tie probiotické kvapky - Gaiu, Biopron a Espumisan a viem, že si najviac pochvaľovala ten Biopron a cenovo vychádzal asi tiež najlepšie. Keď bola tehotná druhýkrát, tak jej doktorka poradila, aby počas tehotenstva brala probiotiká, mala nejaké problémy so zažívaním a že by to malo mať aj pozitívny účinok na koliky u miminekk, že by nie to potom nemuseli toľko trpieť
u mňa Emulips kvapky - čisto prírodné z repkového oleja, s obsahom antioxidantov - vit E .
http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda
my sme davali kvapky Coliprev, odporucila nam ich znama, su prirodne a vhodne od narodenia. Obsahuju enzym laktaza na travenie laktozy. Mala mala bolesti bruška a problemy s travenim uz keď mala 15 dni. Tieto kvapky nam naozaj pomohli a zlepsili malej travenie.
My sme zacali s espumisanom a teraz mame Sab Simplex ....ale tak sa mi zda ze aj jedny aj druhy boli ucinne len zo zaciatku par dni .. a dalej nemau ziadny efekt... Myslite ze zaskodi ked vyskusam aaj ine ?? :O ?
dobry vecer chcem sa spytat ako dlho trva kolika a co na nu zabera dakujem velmi pekne za odpovede a rady
dobrý je espumisan a infacol, ale treba dávať pri každom jedle
Ziadne kvapky! Precitaj si http://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/kolika/ nam to pomohlo,zatial vyskusane dva krat prilozit na viac krat kedze pije kratko.Mam viac mliecka a rychlo zaspi, nevypije tym padom tukove mliecko.Aj zelenkavu stolicu sme uz mali.a krasne spinka.
ja som dala Sab simplex...u nas fungovalo
Sab simplex
my sme sa s kolikami trápili 6 týždňov, po každom jedle strašný plač a žiaden liek nezaberal, až nám jedna známa poradila Infacol a ten ihneď zabral
Moja neterka, ktorá býva v ČR berie v súčasnej dobe biopron: http://www.valosun.com/sk/produkty/biopron-lakt.... Na odporúčanie lekárky, neviem či teda je to aktuálne aj na Slovensku, ale už som sa s biopronom stretla na viacerých weboch. Ja biopron používam na imunitu biopron respiron. Nejak mi nevyhovuje brať antibiotiká a potom čo sa človek učí v škole, tak ani nechcem vedieť, čo vlastne sú zač antibiotiká, chápem, že v niektorých veciach proste antibiotiká, človek musí brať, ale pokiaľ nemusím a dúfam, že ani nebudem musieť, budem fungovať na prírodnej báze, čo konečne pochopilo aj veľa známych v mojom okolí.
nam velmi pomohli kvapky Coliprev, zabrali hned a uz sme nevedeli co je to kolika :D
babycalm
my mame vyborne skusenosti s Coliprev - kami s obsahom enzymu laktaza.. mam dvojicky.. takze si viete predstavit ako vyzerala u nas kolika.. pri dvoch detoch.. a naraz.. kvapky Coliprev mi "zachranili zivot" 🙂 vrelo odporucam 🙂
vyskusali sme vsetko co ponukaju babky bylinkarky.. rozne pripravky, ktore zarucene funguju na koliku...atd.. jedine co nam z toho vsetkeho zafungovalo.. boli kvapky Coliprev s enzymom laktaza... urcite odporucam vsetkym maminkam s kolikujucimi detickami 🙂

zo sam simplexu mi mala vracala, nam pomohli probiotika biogaia