icon

Aké kvapky dávate deťom na koliky?

petulka_1
21. aug 2010

Chcela by som vediet ci niekto davate biogaiu? A od kolkych tyzdnov?

rora
19. júl 2012

zo sam simplexu mi mala vracala, nam pomohli probiotika biogaia

stanislavao
19. júl 2012

Sab Simplex - najlepsi a ucinny.

andrejka1983
21. júl 2012

tiež odporučam Sab Simplex 😉 ...a potom pitie harmančekoveho čaju a do každeho jedla pridať lyžičku olivoveho oleja 🙂 lahšie sa vykaka a nebude boliet bruško 🙂 🙂

lucia20
21. júl 2012

my sme mali velmi velke problemy s bruskom a sab simplex a espumisan absolutne nic nepomohlo, takze my jednoznacne odporucame BABYCALM

sabiatko
21. júl 2012

prvemu synovi pomohol len infacol a druhemu len espumisan.

luciko
21. júl 2012

jednoznacne baby calm

silvia.t
21. júl 2012

My sme mali taku silnu koliku ,ze nepomohlo nic....az zmena mlieka na allergy care ,potom akoby nam dieta vymenili 😀

majkak99
23. júl 2012

nazaciatku sme pouzivali sab simplex, bez ucinku. kupila som infacol a som bola maaaaaaaaaaaximalne spokojna. odkedy sme ho zacali pouzivat ani raz mala nemala problemy. aj ked som nejakej kamaradke ktora si uz nevedala poradit s babom poradila infacol hned zabral a boli spokojni. momentalne mam doma espumisan len tak pre pripad. no este sme ho nepouzili chvalabohu 😅

jaruska6
23. júl 2012

Ja som dávala Sab Simplex, Infacol, Espumisan , probiotiká Bio Gaia - všetko bez účinku 😖

dzinaro
13. nov 2013

ja som us skusala skoro vsetko mala som aj Espumisan potom Infacol,Sab Simplex.probiotika,BIO Gaia- vsetko bez ucinku som zufala neviem co us mam skusit poradte 😢

martinazvo
13. nov 2013

biogaia a coliprev a super zaberaju 🙂

miriam739
Odpoveď bola odstránená
mimkao
18. nov 2013

Infants Dophilus probiotiká. Veľmi účinné, oproti všetkému ostatnému. Stoja síce 12 euro, ale stoja za to.

bobka200
18. nov 2013

my pouzivame babycalm. odporucam

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
teja86
30. nov 2013

Neter na koliky a bolenie bruška trpela ako bábätko veľa. Dosť sa natrápila, v noci nemohla spať a len sa krútila. Sestra skúšala typické babské rady a taky to, čo sa dočítala v diskusiách na internete. Skúšala aj tie probiotické kvapky - Gaiu, Biopron a Espumisan a viem, že si najviac pochvaľovala ten Biopron a cenovo vychádzal asi tiež najlepšie. Keď bola tehotná druhýkrát, tak jej doktorka poradila, aby počas tehotenstva brala probiotiká, mala nejaké problémy so zažívaním a že by to malo mať aj pozitívny účinok na koliky u miminekk, že by nie to potom nemuseli toľko trpieť

aelinka
7. dec 2013

u mňa Emulips kvapky - čisto prírodné z repkového oleja, s obsahom antioxidantov - vit E .
http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda

ivicak8
17. dec 2013

my sme davali kvapky Coliprev, odporucila nam ich znama, su prirodne a vhodne od narodenia. Obsahuju enzym laktaza na travenie laktozy. Mala mala bolesti bruška a problemy s travenim uz keď mala 15 dni. Tieto kvapky nam naozaj pomohli a zlepsili malej travenie.

andreamamka
9. feb 2014

My sme zacali s espumisanom a teraz mame Sab Simplex ....ale tak sa mi zda ze aj jedny aj druhy boli ucinne len zo zaciatku par dni .. a dalej nemau ziadny efekt... Myslite ze zaskodi ked vyskusam aaj ine ?? :O ?

amorko1
12. feb 2014

dobry vecer chcem sa spytat ako dlho trva kolika a co na nu zabera dakujem velmi pekne za odpovede a rady

liieeeenka
12. feb 2014

dobrý je espumisan a infacol, ale treba dávať pri každom jedle

linndushka
13. feb 2014

Ziadne kvapky! Precitaj si http://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/kolika/ nam to pomohlo,zatial vyskusane dva krat prilozit na viac krat kedze pije kratko.Mam viac mliecka a rychlo zaspi, nevypije tym padom tukove mliecko.Aj zelenkavu stolicu sme uz mali.a krasne spinka.

marian86
13. feb 2014

ja som dala Sab simplex...u nas fungovalo

marikac
13. feb 2014

Sab simplex

staniacik
13. feb 2014

my sme sa s kolikami trápili 6 týždňov, po každom jedle strašný plač a žiaden liek nezaberal, až nám jedna známa poradila Infacol a ten ihneď zabral

23betka23
23. mar 2014

Moja neterka, ktorá býva v ČR berie v súčasnej dobe biopron: http://www.valosun.com/sk/produkty/biopron-lakt.... Na odporúčanie lekárky, neviem či teda je to aktuálne aj na Slovensku, ale už som sa s biopronom stretla na viacerých weboch. Ja biopron používam na imunitu biopron respiron. Nejak mi nevyhovuje brať antibiotiká a potom čo sa človek učí v škole, tak ani nechcem vedieť, čo vlastne sú zač antibiotiká, chápem, že v niektorých veciach proste antibiotiká, človek musí brať, ale pokiaľ nemusím a dúfam, že ani nebudem musieť, budem fungovať na prírodnej báze, čo konečne pochopilo aj veľa známych v mojom okolí.

carmen238
31. mar 2014

nam velmi pomohli kvapky Coliprev, zabrali hned a uz sme nevedeli co je to kolika :D

lejlla
31. mar 2014

babycalm

filipka3
4. apr 2014
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

my mame vyborne skusenosti s Coliprev - kami s obsahom enzymu laktaza.. mam dvojicky.. takze si viete predstavit ako vyzerala u nas kolika.. pri dvoch detoch.. a naraz.. kvapky Coliprev mi "zachranili zivot" 🙂 vrelo odporucam 🙂

visna264
4. apr 2014
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

vyskusali sme vsetko co ponukaju babky bylinkarky.. rozne pripravky, ktore zarucene funguju na koliku...atd.. jedine co nam z toho vsetkeho zafungovalo.. boli kvapky Coliprev s enzymom laktaza... urcite odporucam vsetkym maminkam s kolikujucimi detickami 🙂