Aké máte skúsenosti s kvapkami Espumisan pre deti?
ahojte ma tu niekto skusenost s espumisan l kvapkamy? malemu som ich rano dala a odvtedy sa uz feeeest 3krat pokakal je to normalne?
možno nemal plyny , ale mal len zácpu a tým espumisanom sa mu pekne zrelaxovalo bruško a on kakal ako o život 🙂 nám espumisan tuším pomohol len zo začiatku užívania , lebo ked bolo najhoršie a malý vrešťal už ako pavián a krčil nožkami a nie a nie prdkať , tak pomohla rektálna hadička.
Kdesi som čítala článok že oni tie prvé mesiace nevedia uvolniť konečník na kakanie a zároveň potlačiť stolicu . A to práve trvá zhruba tie 3 mesiace kým sa to naučia. A preto sa zdá že majú zastavené vetry :( Bože ešte že to máme za sebou .)
nam vobec nezabral. na koliky pomohol jedine infacol a to od prveho podania. dobrali sme flasticku(4 týždne) a viac sme nedavali, kedže nebolo za potreby.
Su to veĺmi dobre kvapky,ja to podava synčekovi pri naduvany a su super,Odporučam ich 🙂
my sme pri prvom pouzivali sab simplex, ten nam zabral na koliku viac a su hustejsie tak aj na cumlik som dava kvapku ked uz bol velky problem s ukludnenim sa, odporucili nam ho na neonatologii. teraz som druhemu drobcovi zatial dala asi 3x vecer espumisal L a zabral klop klop, asi to zalezi na dietatku. pediatricka mi vravela ze espumisan sa moze dat v najhorsom pripade aj 3x 10kvapiek to je ale maximum (u nas zabralo par kvapiek vecer co som naozaj rada)
zdrawim.. nas malicky ma 3 tyzdne a zacala ho trapit kolika.. mozem mu uz podat espumisan? kolko kwapiek?
Ahojte, akoze my sme zufalí. Mala ma 3tyzdne, nevyspali sme sa cca 10dni, nasadili sme espumisan l, zmena nastala, ale nic zavratne. Zo spanku mala stona od bolesti, obcas sa aj prebudi.. zvacsa ju upavame a v bolestiach nosime na rukach pokial zaspi.
Holky skuste Espumisan Comfort, ten je ucinnejsi. My sme davali 10 kvapiek od mesiaca kazdy den nakolko sme mali koliky a teraz davame uz len preventivne na vyprdkanie. Akonahle sme ich vysadili koliky sa vratili, takze to uz ani neriskujeme.
Prosim vas ako sa tieto kvapky pouzivaju, resp ako ich mam pouzit ked v navode je, ze bud do flasky s mliekom, alebo pred krmenim... ako je to myslene, ze pred krmenim? Do coho to zarobit, alebo cisto kvapky dat pred krmenim? Dakujem.
Lenka5183 je to myslené tak, že pokiaľ žena dojčí, tak treba dať 1x 25 kvapiek na lyžičku pred kŕmením. Pokiaľ dieťa pije z fľašky, tak do každej fľašky 25 kvapiek (max. 5x denne).
Prosím vás je písané 25 kvapiek pred každým papanim ale není to veľa? Nestačí napr trikrát denne ? Lebo nám mala papa každé dve tri hodiny
Našej malej (10 týždňovej) sa po ňom vyhadzujú na tváričke červené fliačiky, ktoré cca po hodine zmiznú. Nestávalo sa to nikomu? Nie je po záruke a ani neprekračujeme dávku- stane sa to uz po jednom použití/deň, tak ho radšej nedávame. Neviete čím to môže byť?

Ahoj no Ja z espumisanom dobrú skúsenosť nemám ešte viac nás zdulo z neho ..malá mávala koliky tak nebudem rozoberať aké noci som s nou prežila a vyskúšala možné aj nemožné..☹ ..viete každá o čom je reč..no nám zabral Sab Simplex do nedávna sme ho brali a bola som maximálne spokojná a hlavne malá 😀 teraz už máme chvála bohu pokoj.