Aké máte skúsenosti s odsávačom - vysávačom?
Babenky, aké máte skúsenosti odsávač - vysavačom ?
Nuž veľmi to neodsaje soplíky. Na mńa tiež pôsobilo trochu drasticky to vysávanie cez vysávač, ale moje deti pri svojich deťoch takto odsávali soplíky a bolo to v poriadku.Pekne vyšlo všetko.😉
Za mňa jednoznačne áno, veľmi dobra vec. Nie je to drastické ani nič podobne, ten tlak je veľmi malý,nemôže ublížiť, keď si to priložis na kožu, zistíš to. Ide skôr o ten zvuk, čo sa dá dieťaťu jednoducho a zrozumiteľné vysvetlit, primerane veku. Ja som chvilu pred odsatim vždy dala najskor libenar , tak ich viac vyšlo. Moja dcérka sa na to dokonca ako 1,5 r tesila.
Za mňa tiež určite áno, odsávanie týmto spôsobom je veľmi šetrné, trvá chvíľu a noštek krásne vyčistí a určite lepšie ako odsávanie odsávačkou pomocou úst.
@petruldo ja mam skusenost s odsavackou na vysavac inu, napisem, lebo mozno niekomu pomoze. Syn (vtedy 10 mes.), bol nenormalne zahlieneny, dusil sa....ked niet inej cesty tak pred poslednym riesenim ala vyjazd na pohotovost, zo zufalstva som skusila odsavat v intervaloch 5 sek satie - 5 sek oddych asi aj MINUTU, na zaciatku vyslo vela, potom dlllha nic, a ku koncu zas take mnozstvo ze by jeden neveril. (Podla mna zadny sopel.)
Inak mne lekár spomínal, že stačí odňať ráno a večer, lebo z toho môže vzniknúť chronická nádcha, no ja som odsavala častejšie.
Myslim, ze odsat 2x denne moze stacit, ked je nadcha akoby len sprievodny priznak, inak podla potreby ked sa dieta dusi, chrchle a rozne chrci, ja som odsavala za den dokopy (vratane noci) mozno 20x :(

to ako myslíš odsávačku sopľov na vysávač? ak áno ja dobrú, ak sú sople v nose vytiahne, ale ak sú tie zadné tak to nevytiahne