Aké máte skúsenosti s užívaním antibiotík Zinnat u detí?

elenaakiko
11. júl 2012

Malý bral antibiotiká Biseptol, ale tie mu nezabrali. Mal vysoké horúčky, teraz berie Zinnat, ale ešte nevidím zlepšenie. Po akom čase zabrali u vašich detičiek? Malý má okrem horúčiek soplíky a kašel.

chryse
11. júl 2012

v tychto horucavach mu dali biseptol?????

zuzka208
11. júl 2012

nam zabrali asi tak na 4 den,ale maly je astmatik takze unho priebeh ochorenia je iny a hlavne trva velmi dlho,aj ked som mu davala probiotika tak mi hnackoval ale su dost silne dr.povedala ze su jedny z najsilnejsich antibiotik vobec.

mandragora22
11. júl 2012

ahoj, zinat..nie je to na alergie? neviem, ci sa mi to nepletie, ale ked nasa sustavne kychala a mala upchaty nos (do jedneho roka), tak tusim jej lekarka predpisala kvapky zinat, ak sa nemylim, ale nezabrali. tak som ich po 3 tyzdnoch vysadila..

rolak
11. júl 2012

nám zabrali na angínu,neustupujúce teploty a zahnisané hrdlo raz dva, začali jej ich dávať v nemocke do žily a potom dobrala doma. zabrali veľmi rýchlo. @mandragora22 myslis zodac

bonaquaba
12. júl 2012

na horucky zabaly, brusnice a hned sa to bude zlepsovat a na hrdlo cibulovu pochutku a maly bude vylieceny po troch dnoch, ja detom nedavam antibitotika,iba v akutnom pripade,fakt ked horucka po dvoch dnoch neustupuje,ale to sa mi stalo jedenkrat,ked maly mal tri dni horucky a neklesala teplota davala som mu klasicky nurofen a po troch dnoch mu to zabralo a bol ok

nelinka0401
12. júl 2012

aj nám Zinnat veľmi pomáha.mali ho obe deti.mali dosť silnú angínu.za pár dní zaberie.

babulka82
1. feb 2016

baby ako vam zabral Zinnat pri angine?