Aké máte skúsenosti s výberom nosnej mandle u dieťaťa?

j_anna
27. jún 2022

Aké máte prosím skúsenosti s vybratím nosnej mandle u dietata? Dcerka je odkedy je v kolektive velmi casto chora, ale v noci nechrape, dycha nosom, nema zapaly usi a mam pocit, ze pocuje uplne bez problemov. Kvoli tomu, ze je casto chora nas poslal pediater na orl, kde zistili, ze ma zvacsenu nosnu mandlu a ze to treba vybrat..rozmyslam, ci sa na to dat, kedze nema skoro ziadne tazkosti, ktore sa s tym spajaju..vlastne ma len velmi casto sopel. Vsade citam, ze nosne mandle sa vyberaju vtedy, ked ma ovela viac tazkosti ako len sopel. Zaroven citam aj to, ze vyber mandle nezaruci, ze dieta bude menej chore. Hlavne ide o to, aby nemalo tazkosti so sluchom..tie vsak nema. Zaujimalo by ma ake mate s touto operaciou skusenosti, a ze ci to vasim detom pomohlo byt menej chore?

patka06
27. jún 2022

dcére vyberali nosnú mandľu a zmenšovali krčné krátko pred 5. narodeninami, ľutujem, že to neurobili skôr - tiež som váhala.
Úplne jednoduchý zákrok na jednodňovej chirurgii, na druhý deň bola fit, ako by jej nič nerobili a pomohlo na 100%, odvtedy nebola chorá, maximálne raz do roka chrípka.

riskoh
27. jún 2022

Syn bol na operácii ako 4rocny,odvtedy veľká zmena k lepšiemu,v nemocnici pobudol 3dni,čo sa chorobnosti týka u nás veľmi pomohol vyber nosnej mandle...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka1323
21. júl 2023

@patka06 prosim vas kde ste davali robit a co vas to cca vyslo?

patka06
21. júl 2023

@katka1323 My sme boli už dávnejšie, v LV, neplatili sme nič, všetko hradila poisťovňa
Neviem ako je to teraz.