Aké menštruačné vložky sú najlepšie pre dcéru?
Ahojte. Poradte prosim, ake vlozky pouzivate. Dcera zacala menstruovat a chcem zistit, ci je na trhu aj nieco lepšie ako som pouzivala ja. Ja som uz par rokov v oredcasnom prechode, tak nemam taky orehlad. Pouzivala som Allways night, kedze som mavala silnu menstruaciu a na slabsiu Naturella. Allwaysky su ale strasne gumove a neprijemne na telo, avsak zadrziavaju bezpecne tekutinu. Mate nieco osvedcene? Dakujem.
Kup jej nohavicky
Mne sa osvedcili na noc tie nocne vlozky z DMky a v podstate aj denne z DM mi vyhovuju. Naturella su fajn, ale ta parfumacia mi nerobi dobre. Aj ked viem, ze su aj neparfemovane, no tie u nas dostat malokedy. Nerozmyslali ste nad menstruacnymi nohavickami? To mozno bude pre dievca lepsia alternativa.
Ja používam už roky naturelu neparfumovane, sú rôzne typy. Dcéra musí zistiť čo jej vyhovuje.
Hladaj vlozky kde je vela bavlny, napr take ruzove gentle day, jessa z dm atd atd. Bez parfumov a roznych umelin
Ja som Lucii zo začiatku kupovala always - ale nakoniec som kúpila DM menštruačné nohavičky 5 kusov a je najviac spokojná 🙂
Moja dcéra aj ja používame always a úplne v pohode
Z dm jessa
Jessa vložky z DM sú super, aj Siempre z Lidl a aj Naturella. Always neznášam, lepia sa mi v rozkroku a pripadám si ako v igelite.
@lenka7477 môžem sa spýtať na fungovanie z nohavičkami ide do školy ráno si ich oblečie aa je v tom napríklad 7 hodín v škole? Vydrží to?
@slavka1988 áno vydržia , hneď po príchode si vymení za druhé , ktoré má do večera a na noc si dá zas čisté. Vždy ich namočím do studenej vody , v rukách preperiem , a 2-3 spolu hodím oprať na 20 minút .
always
ked si predstavim ake lode sme mali my, za cias mojej puberty, a kolko x som mala nehodu, ze je mi do placu
tiez odporucam nohavicky, uz by som sa k vlozkam ani nicomu inemu nevratila. su rozne velkosti tej savej plochy, tak na prve dni tie silnejsie a potom slabsie. odporucam znacku modibodi.
Ako baby radia, urcite by som sla do nohaviciek 🙂 uplne mi je luto, ze to nebolo, ked som ja bola nastrocna, dakujem aspon za tampony
Ja mam najradsej naturellu, ine sa mi nevyhovuju
Ja od prvej MS som bola len na Always o inych som ani nechcela pocut potom pred rokmi nieco museli na nich zmenit a neskutocne ma zacali drazdit odvtedy som na Naturella mas aj tensie aj hrubsie obidvoje su super ale pre dieta budu pohodlnejsie asi tensie, rozdiel je vo farbe vyraznejsia zelena su hrubsie.
Len mne Naturelly pretekali, preto som volila Allways, len teda bolo utrpenie v nich vydrzat, strasne gumove. Preto som myslela, ze ci nie je nie je nie o nove, co by malo vlastnosti ,savost allwaysiek a na pocit prijembejsie. Mozno skusime tie nohavicky, ale nemam k tomu doveru zatial
Však nakúp rôzne druhy a nech skúša.
@lenka7477 prosím Vás viete mi poslať linku ktore sú dobré dakujem
Ak vlozky tak len anionove - brania mnozeniu bakterii, su zdravotne nezavadne a krv ani nepachne. Alebo menstruacne nohavicky, ja mam Snuggs a su super, uz robia aj na silnu menstruaciu 👍🏻👍🏻👍🏻. Nohavicky sú najpohodlnejsie a vydrzia ovela dlhsie ako vlozky. A musi ich mat zena fakt nechutne dlho aby pretiekli ako vlozky po 2 hodinach 😀.
Ja mam rada tieto. Drzia tvar, dobre saju a maju celkom dobry povrch, prijemny. Nie je to bavlna, ale da sa. Mam aj take bavlnene z DM, Jessa Nature a taketo podobne som skusala rozne, ale dost malo sali a zhuzvali sa rychlo, ale na slabsie dni su super. TA bavlna je fajn v tom, ze nezapachaju, aspon ja mam ten dojem.
https://www.bella4you.sk/Hygienicke-vlozky-Bell...
Ja som rozmyslala aj nad nohavickami, ale ja mam hruzu z tej predsavy, ako to mam prat. Tolko krvi v tom, to najprv v rukach preperiete? A kolko tych nohaviciek mate, ci to periete po 1-2 kusoch v pracke? Akoze sorry, nemam skusenost, ale mne sa ta predstava bridi, ze to mam len tak smarit do pracky. A ja mam pracku na 11 kg, tak to 2 gatky v tom prat je nezmysel, ci uz ekologicky, setrenie vodou atd...Ako to robite?
Siempre z Lidla
Allways sensitive, tie ružové sú super. Nemajú ten gumový vrch.
Uz aj Always maju bavlnene vlozky (biele obaly, rozne velkosti), velmi kvalitne, dcera pouziva aj tie. ALe najradsej ma menstruacne nohavicky. AK dcera nebude mat este silnu menstruaciu, tak toto je ozaj fajn. Mame doma par kusov, aby sme aj stihli oprat a osusit a dcera je uplne spokojna.
Skus znacku bella. Nie su take gumene ako allways. Ja osobne prve dni pouzivam tampon a ako poistku allways. A ku koncu tieto bella. Za mna su always najlepsie,pri nich sa nemusim bat pretecenia.

.