icon

Aké probiotiká pre 8-ročnú dcéru?

rebcav
7. aug 2023

ahojte, prosím Vás aké probiotiká dávate deťom, mám 8-ročnú dcérku. Skúsenosti s LR? Mali sme kolostrum /tekuté/ a na to nedám dopustiť. ďakujem

camelie12
7. aug 2023

My sme veľmi spokojní s Enterinou.
To sú také fľaštičky (treba tam silno zatlačiť takú poistku a vysype sa prášok do fľaštičky) s čučoriedkovou chuťou. Deťom chutia a pomáhajú im lepšie ako Biogaia alebo Probio-fix (tie sú na mliečnej báze, myslím).

zenulkaaa
7. aug 2023

My mame probiomaxik take cmualcie malinove tablety. Syn si ich aj sam pyta, chutia mu ako cukrik 😊😊

mtn112233
7. aug 2023

@rebcav ja dávam synovi LR pro 12 teraz počas užívania ATB a nemal ani jednu hnačku nič, žiadne problémy.. on má radšej takéto práškové do vody ako tie olejové

lulinqa
7. aug 2023

Za mňa určite infants dophilus plus

zefyra
7. aug 2023

Takisto dávam LR.

misicka92
7. aug 2023

@rebcav aj ja mam dobrú skúsenosť s pro 12..sama ich beriem a aj synovi dávam keď treba..dokonca viem aj objednať ak by bol záujem

rebcav
autor
8. aug 2023

@camelie12 ďakujem krásne

rebcav
autor
8. aug 2023
rebcav
autor
8. aug 2023

@misicka92 prosím ťa v akej cene vieš objednať? ďakujem

zefyra
9. aug 2023

@rebcav Dajú sa kúpiť za cca 25 euro, aspoň ja tak viem kúpiť.

misicka92
9. aug 2023

@rebcav momentálne sú za 45,19€ bez zlavovej kartičky

misicka92
11. aug 2023

@rebcav je akcia na kapsulové colostrum 2ks za 56.59€
A už tak skoro akcia zrejme nebude

rebcav
autor
12. aug 2023

@zefyra kde prosím ťa?

zefyra
13. aug 2023

@rebcav Sama u seba, zaregistrovala som sa a nastavila vernostný program a mam takú cenu. Vie to tak urobiť každý, alebo si tak môžeš u kohokoľvek zaregistrovaného tak kúpiť, kto bude ochotný ti tak predať. Ja tak predávam, lebo nechcem na tom zarábať, chcem ľuďom pomáhať.