icon

Aké sú najlepšie vitamíny pre budúcich škôlkarov?

2. aug 2024

Ahojte staci davat B+C+D ?

barka1
2. aug 2024

Dávala som Imunoglukan, tam je všetko + podpora imunity.

bublinka1426
2. aug 2024

u nas pomohlo to, ze vsetkym sme si preskakali.
a tak si vybudovala imunitu ....
ako vzdy pestra strava a vela ovocia a otuzovanie. domace vyvary...
ziaden imunoglukan som nedavala ani citaminy navyse.
telo sa potrebuje s tym vysporiadat samo.
sople kazdy druhy tyzden, a teraz o 3 roky neskor, nemava skoro vobec. kloklopklop
co som obcas, boli gumene vitaminy.

basulaak
2. aug 2024

Urcite ano. Ja davam podstatne viac veci na podporu imunity, ale nie vsetko naraz v jeden den. Davam to v gumenych cukrikoch, napr omega 3, s DHA a pod, kalcium s k2 a d3 a taketo vychytavky. Ked uz mi rybu nezje a pod.
Plus z jasli uz daco prekonal a miluje otuzovanie, 3 rocny sa postavi pod zahradnu hadicu a drzi zapnutu a my len cumime. Studeny jak lad. Ale tak ok. 😅

lugie
2. aug 2024

@barka1 prosím ťa ako chuti ten Imunoglukan? Ja nad ním rozmýšľam ale neviem či u malej prejde kvôli chuti 😃

barka1
2. aug 2024

@lugie neviem 😁, asi trochu sladko, do čokoládova. Moje ho jedli bez problémov.
A museli, ked mala dcera 5x antibiotika za pol roka, len ovocie, vývar a otuzovanie proste nestačili.

lugie
2. aug 2024

@barka1 ďakujem, vyskúšam 😃 rybi olej jej napočudovanie chutí tak uvidíme 😃

autor
2. aug 2024

Nechcem kupovat ziadne vitaming z justo,lr a ine katalogy,preto rozmyslam ci staci toto ci este nieco pridat

kiki68
2. aug 2024

Nie, podla mna to nepomoze vobec nic. Bud ma dieta stastie alebo nie. Tie detske pliagy zlozia hlavne rodicov.

autor
2. aug 2024

@kiki68 no to hej

pribinak
2. aug 2024

Keď kúpiš v lekárni C D B alwbo ešte echinaceu, tak je to ok, nič tým nepokazis, ale zázrak nečakaj, nejaké choroby sa určite nalepia

mogaa
2. aug 2024

Ono samozrejme vyskúšať môžeš, ale akonáhle dieťa nastúpi do kolektívu, tými detskými chorobami si prejsť musí.....takže sú deti ktoré budú choré obtýždeň napriek tomu, že berú niečo na podporu, rovnako deti čo neberú nič a choré nebudú...rovnako také čo im pri dlhšom užívaní pomôže imunoglukán, kolostrum či nejaké btamíny a probiotiká a aj také čo im to nepomôže vôbec

autor
2. aug 2024

@mogaa
@pribinak ja vieeeem dievcata len ked citam ze zeny davaju sirupy od LR,Justu za 60€ tak som zhrozena a zaujimalo by ma ci to ozaj su tie decka zdrave

mogaa
2. aug 2024

to je presne to čo tu píšeme...u niekoho bude fungovať aj placebo u iného nič🙂

tanyan
2. aug 2024

Aké problémy malo dieťa doteraz? Aký máva priebeh choroby?
My sme mali dobrú skúsenosť hlavne s probiotikami - podporíš črevo, podporíš imunitu. Ale nájsť tie vhodné je niekedy tiež beh na dlhú trať. A pritom tam ani nemusí byť problém.

autor
2. aug 2024

@tanyan tak ma starsiu dceru a co doniesla zo skoly polovicu chytil aj mlady :D