Aké sú najlepšie vitamíny pre budúcich škôlkarov?
Ahojte staci davat B+C+D ?
u nas pomohlo to, ze vsetkym sme si preskakali.
a tak si vybudovala imunitu ....
ako vzdy pestra strava a vela ovocia a otuzovanie. domace vyvary...
ziaden imunoglukan som nedavala ani citaminy navyse.
telo sa potrebuje s tym vysporiadat samo.
sople kazdy druhy tyzden, a teraz o 3 roky neskor, nemava skoro vobec. kloklopklop
co som obcas, boli gumene vitaminy.
Urcite ano. Ja davam podstatne viac veci na podporu imunity, ale nie vsetko naraz v jeden den. Davam to v gumenych cukrikoch, napr omega 3, s DHA a pod, kalcium s k2 a d3 a taketo vychytavky. Ked uz mi rybu nezje a pod.
Plus z jasli uz daco prekonal a miluje otuzovanie, 3 rocny sa postavi pod zahradnu hadicu a drzi zapnutu a my len cumime. Studeny jak lad. Ale tak ok. 😅
Nechcem kupovat ziadne vitaming z justo,lr a ine katalogy,preto rozmyslam ci staci toto ci este nieco pridat
Nie, podla mna to nepomoze vobec nic. Bud ma dieta stastie alebo nie. Tie detske pliagy zlozia hlavne rodicov.
@kiki68 no to hej
Keď kúpiš v lekárni C D B alwbo ešte echinaceu, tak je to ok, nič tým nepokazis, ale zázrak nečakaj, nejaké choroby sa určite nalepia
Ono samozrejme vyskúšať môžeš, ale akonáhle dieťa nastúpi do kolektívu, tými detskými chorobami si prejsť musí.....takže sú deti ktoré budú choré obtýždeň napriek tomu, že berú niečo na podporu, rovnako deti čo neberú nič a choré nebudú...rovnako také čo im pri dlhšom užívaní pomôže imunoglukán, kolostrum či nejaké btamíny a probiotiká a aj také čo im to nepomôže vôbec
to je presne to čo tu píšeme...u niekoho bude fungovať aj placebo u iného nič🙂
Aké problémy malo dieťa doteraz? Aký máva priebeh choroby?
My sme mali dobrú skúsenosť hlavne s probiotikami - podporíš črevo, podporíš imunitu. Ale nájsť tie vhodné je niekedy tiež beh na dlhú trať. A pritom tam ani nemusí byť problém.
@tanyan tak ma starsiu dceru a co doniesla zo skoly polovicu chytil aj mlady :D

Dávala som Imunoglukan, tam je všetko + podpora imunity.