Aké sú poplatky za lieky na LSPP?
Hladam na nete,ale akosi neviem nic najst...Plati sa na LSPP za lieky ktore Vam vydaju?
@jarunka111 jaj,no to je aj u nás......zazvoním,sestrička znechutene vytrčí hlavu z okna a spýta sa: "čo vám treba?".......no chleba som si tam asi neprišla kúpiť.... 😠 .... No,lebo sa mi stala aká vec,že mi chlapci boli chorí, šli sme na LSPP, starší dostal injekciu, zaplatili sme 2e, mladši neplatil,lebo nemá ešte 1 rok, dali nám na recept pamycon že ho máme vybrať neriesený a doniesť im na ambulanciu a máme im kúpiť naspäť ophtalmo-septonex a tiež doniesť.... 😕 to ja som sa s tým ešte nikdy nikde nestretla ale tak ktohovie či je to taký zákon či čo...Ja som ten pamycon nevybrala ani kvapky očné som im naspäť nekúpila, a ma dnes tá lekárka zastavila, že im ot mám doniesť,lebo že im to na pohotovosti chýba. Ako neviem kde to žijeme 🙄 ...... Potom sme boli aj druhý krát,mala som pri sebe 1,31€,ma ošklbali o to, aj keď malý nemusí platiť tie 2eurá,vraj,za lieky sa musí platiť, že im to vraj mám tam nechať........
ceé sa mi toto nezdá, a keď ide niekto len okolo a príde mu zle a pritom je z iného mesta ja neviem aj 100km vzdialeneho,daju mu lieky na pohovosti a musi si ešte aj za lieky zaplatiť a keď by náhodou nemal pri sebe hoovosť,tak mu dajú recepty na ktoré vyberie tie lieky a pôjde 100km im to tu odniesť???
Aj s tým starším keď sme boli, v piatok mu dali injekciu,zaplatili sme 2e, v sobotu zas injekcia +2e a v nedeľu mu dali čípok +tiež 2e..takže 6 euro som tam nechala a to oni povedali,že tam máme na tú injekciu prísť aj v sobotu aj v nedeľu......
nejaká som z toho nášho zdravotníctva sklamaná ☹
@kamajka taká neprehľadná situácia, že sa človek nevie z toho vysomáriť 😠 Oni len zahmlievanú kadejakými "nápadmi", či internými postupmi a človek je potom za blba.
No sestrička bola tiež nadšená, že som si dovolila zaklopať na dvere a dožadovať sa lekára. tak mi to stručne vysvetlila, aby som počkala, ak chcem ☹ A ja šťastná prevelice, lebo som sa ledva dostala z postele sedím a čakám. Vracala som, hnačkovala, takže ideálny stav , aby som si tam posedkala. No škoda slov. Vždy si nájdu cestičku, aby získali z každého niečo. Iste ani oni nie sú spokojní, veď kto by už bol, keby robí v takom "bordeli", ale keď som pacient a potrebujem pomôcť, na koho sa obrátiť. A to som zdravotník a takto škaredo sa vyjadrujem 😀

myslíš lieky, ktoré ti musia podať? Ak tie, tak som bola minulý týždeň, dostala som injekcie a recepty. Platila som len 2€ ako poplatok za ošetrenie na LSPP.
Len pre zaujímavosť: čakali sme tam takmer hodinu, lebo tam nebol lekár. Ten bol na návštevách u pacientov po dedinách v okrese 😖 Úroveň a systém v našom zdravotníctve sú niekedy priam neuveriteľné, ale čo už. Lepšie by bolo, keby ich nepotrebujeme...