icon

Aké sú príznaky slepáku?

lenkamartin
8. apr 2018

Dobrý deň viete mi povedať príznaky slepáku? Dieťa má 6 rokov hnačkuje nemá zvýšenú teplotu ani nevracia. A sťažuje sa ze ju boli v okolí pupka tak neviem a hnačkuje dnes 3 den

sonicka96
•
Autor odpoveď zmazal
•
sonicka96
•
8. apr 2018

@lenkamartin kŕčovité bolesti v okolí pupka ktore sa presunú do oblasti pravého podbruška. Skuste zájsť na pohotovosť, tam vám lepšie poradia 🙂

pininka
•
8. apr 2018

Urcite by som isla na pohotovost, moze to byt aj rotavirus, ale mna pri slepaku bolelo brucho vsade, aj horucky som mala.

deti95060810
•
8. apr 2018

to čo si napísala sú skôr príznaky podráždeného pankreasu... alebo brušná chrípka...

lenkamartin
autor
•
8. apr 2018

No aj mne to tak pripadá ako nejaká brušná chrípka lebo ona sa hraje všetko ôk zrazu ako keby kŕč ide na WC sa vykakat Prehna ju a potom zas je ôk a tak dookola

lipiancanka
•
8. apr 2018

@lenkamartin nas najstarsi bol operovany na slepe crevo....tiez mal boleati v oblasti pupka ale tie maju deti takmer vzdy ked maju crevnu virozu....no rozdiwl je v tom ze to po hnacke neprestava a on chodil uplne ohnuty ako stara babka. Dalsia vec je ze ked.maju virozu maju radi ked im brucho masirujem a prislepom creve to tak.bolelo ze mi to.nedovolili chytat

fkata
•
8. apr 2018

Slepák sa zhoršuje, po 3 dňoch by to už bolo veľmi vážne. Pre slepák je typické vracanie.

zuzanka777
•
Autor odpoveď zmazal
•