icon

Aké sú vaše skúsenosti so Zinzino rybím olejom?

18. dec 2023

Ahojte maminy aku skúsenosť máte s týmto rybím olejom?
Treba si spraviť tak veľmi ten test k tomu či stačí užívať na váhu.
Potrebujem recenzie od vás bežných užívateľov nie od predajcov vďaka 🙏🏼

Strana
z2
pkgirl30
18. dec 2023

@76california áno už som o tom čítala a bavila sa o tom aj s doktorkou, ale ďakujem za info 🙂♥️

silvia2013
18. dec 2023

Vidis, ze tu aj jedna predajkyna. 😂😂neda dopustiť.
@tiezjedna. Zajdi radsej ku kadernicke, kozmeticke.. Sedis ru nonstop, ze ty nemas chlapa?

hanaxxx
18. dec 2023

15 mesacne uz moze rybi olej, aj ten od eqology

autor
18. dec 2023

@hanaxxx ďakujem 😊

tiezjedna
19. dec 2023

@silvia2013 tá predajkyňa to bolo na mňa?? Dobrý vtip a zlá logika 😎 Keď si niekto kúpi nové auto a povie ti, že je s ním spokojný a vyhovuje mu, tiež automaticky dedukuješ, že tie autá predáva??🙄 🙈
A díky za opýtanie, ja mám času dosť, na koňa aj na manžela😉

simonka44
19. dec 2023

Ahojte mamicky, nakolko som si Zinzino velmi dobre nastudovala, davam odpovede: 1. Ten mollers olej co davate detom im davate zbytocne, obsahuje iba vitamin E, teda tato omega im v krvi zoxiduje skor, ako urobi to co ma, a teda nezapracuje sa do bunkovych membran. Iba ked sa udeje toto, moze bunka prestat byt zapalena a moze sa zacat dobre vyzivovat. Zinzino ma v oleji polyfenoly, vdaka ktorym olej nezoxiduje ani po uziti. To ze
Sa prveho roka moze ludom zhorsit zdravotny stav je normalne, ked sa otvoria bunkove membrany, bunky sa zacnu detoxikovat a cistit a bordel musi ist z tela von. Iba vas predajca malo informoval. Viac “mrtveho ovocia a zeleniny” telo viac zatazi ako mu to realne pomoze, lebo nasa dnesna strava sa uz vyzivou ani nazyvat neda. Firma Equology ma olej vyrabany z tresiek. Najlepsie omegy su prave z malych rybiciek nie velkych. Aj v zinzine si mozete kupit iba 1 ks. A 6 mesacne predplatne nie je viazane ale mate tam zakaznicke vyhody, treba si to len nastudovat.

chrumka333
20. dec 2023

@simonka44 neobsahuje iba vit e

hanaxxx
20. dec 2023

Ak sa chcete dozvediet viac o rybich olejoch a co je pri ich vybere dolezite, chodte na blog alebo facebook silvie horeckej (oboje sa vola Terapia jedlom).

jankaabs
9. feb 2025

Ahoj. Manžel ho užíval dlhé roky. Dal si spraviť aj prvý test (vraj zlepšenie) no nevieš ako to tam robia 🤷🏽‍♀️ ja som to brala tiež. Užíval to aj kvôli štítnej a výsledky sa mu zlepšili. Na endoške ho pochválila a zároveň bola prekvapená. Ja som to skúsila keď to je bezlepkové...No rozhodli sme sa po 5 rokoch zrušiť to. Čakáme na odpoveď ...

Strana
z2