icon

Aké vitamíny dať pred nástupom do škôlky?

13. jún 2025

Ahojte
Co ste davali?
Berieme Devit, vit C, probiotika, equazen, dobralo doeta glukanek, nehake odpoeucania na ine imunoglukany/betaglukany?
Prosim rady typu zdrava strava, pobyt vonku, slnko atd viem
Dakujem

Strana
z2
luteam
13. jún 2025

Ved ale ti tu pisu stale to iste dookola maximalne vit d ma nejaky vplyv pri prevencii mozno betaglukan niektomu zaberie ty si to uz skusala tak nemozes cakat ze ti poradia nieco nove co funguje lrbo nic ine nefunguje 🤷‍♀️ alebo len skusat co zaberie

niky1234
13. jún 2025

Syn byva tiez casto chory bohuzial🙄 ale po imunoglukane sa to kus zlepsilo uz aspon tie choroby lepsie zvlada ze neskonci na antibiotikach ale vyliecime doma vacsinu. Plus davam cecko celorocne a decko toez okrem letnych mesiacov. Ked vyskoci daky sopel davam vyssiu davku imunoglukanu a este sa mi osvedcila kaloba pri zacinajucom sopli. A teraz posledne nam odporucila pediatrcka sprej do nosa panaviral😊a estesa odporuca konvickovanie napr ale to je na mna vela takze len striekam morsku vodu ta sa moze aj preventivne kazde rano😊

autor
13. jún 2025

Poprpsim tip na ine imuno/betaglukany dakujem
PROSIM O NIC INE NEMAM ZAUJEM

autor
13. jún 2025
@niky1234

Syn byva tiez casto chory bohuzial🙄 ale po imunoglukane sa to kus zlepsilo uz aspon tie choroby lepsie zvlada ze neskonci na antibiotikach ale vyliecime doma vacsinu. Plus davam cecko celorocne a decko toez okrem letnych mesiacov. Ked vyskoci daky sopel davam vyssiu davku imunoglukanu a este sa mi osvedcila kaloba pri zacinajucom sopli. A teraz posledne nam odporucila pediatrcka sprej do nosa panaviral😊a estesa odporuca konvickovanie napr ale to je na mna vela takze len striekam morsku vodu ta sa moze aj preventivne kazde rano😊

@niky1234 dakujem vies poradit aky imunoglukan?
Vo faze ked je dieta chore sa urcite nekonvickuje

niky1234
13. jún 2025

Imunoglukan p4h je to sirup taky obal s mackom😊 ale treba uzivat dlhsie a potom sa robi prestavka .. je to v navode😊a vidis s tym konvickovankm som ani nevedela kedze som to neskusala ale ta morska voda je fajn

autor
13. jún 2025
@niky1234

Imunoglukan p4h je to sirup taky obal s mackom😊 ale treba uzivat dlhsie a potom sa robi prestavka .. je to v navode😊a vidis s tym konvickovankm som ani nevedela kedze som to neskusala ale ta morska voda je fajn

@niky1234 dakujem za tip 🙂
Morsku ma dieta tiez dakujem este raz

blueapinky
Autor odpoveď zmazal
autor
14. jún 2025
@blueapinky
Odpoveď bola zmazaná

@blueapinky nie, to nie je spravny postup!

kvietok1233
14. jún 2025

Podľa mňa nič nepomôže 😃 dopovala som malú všetkým možným a aj tak bola chorá. Bud budete mať šťastie a dieťa bude málo choré alebo bude choré stále. Ak by boli zázračné doplnky stravy matky by tu nerušili dookola choré deti 🙂 a samozrejme ak by bola disciplína v škôlkach a rodičia by tam nestrkali večne choré deti.

blueapinky
Autor odpoveď zmazal
eternity24
15. jún 2025

Darmo sa durdis na komentár od prvej prispievateľky. Ver, že nepomôže nič. To hovorim zo skúsenosti. Moja dcéra bola do 3 rokov úplne zdravá, mala mlozno 2xsople. Plne dojčenia do 2 rokov. Odkedy nastúpila do skolky, čo mesiac, to soplíky alebo sopel a kašeľ alebo iné bez ohľadu na to aké glukany, probiotiká alebo Vít c berie. Na vzduchu sme každý deň, aj stravu ma pestrú. A to som uz z vitamínoveho sortimentu vyskúšala kadejaké kombinácie.

Strana
z2