Aké vitamíny dať pred nástupom do škôlky?
Ahojte
Co ste davali?
Berieme Devit, vit C, probiotika, equazen, dobralo doeta glukanek, nehake odpoeucania na ine imunoglukany/betaglukany?
Prosim rady typu zdrava strava, pobyt vonku, slnko atd viem
Dakujem
Syn byva tiez casto chory bohuzial🙄 ale po imunoglukane sa to kus zlepsilo uz aspon tie choroby lepsie zvlada ze neskonci na antibiotikach ale vyliecime doma vacsinu. Plus davam cecko celorocne a decko toez okrem letnych mesiacov. Ked vyskoci daky sopel davam vyssiu davku imunoglukanu a este sa mi osvedcila kaloba pri zacinajucom sopli. A teraz posledne nam odporucila pediatrcka sprej do nosa panaviral😊a estesa odporuca konvickovanie napr ale to je na mna vela takze len striekam morsku vodu ta sa moze aj preventivne kazde rano😊
Poprpsim tip na ine imuno/betaglukany dakujem
PROSIM O NIC INE NEMAM ZAUJEM
Syn byva tiez casto chory bohuzial🙄 ale po imunoglukane sa to kus zlepsilo uz aspon tie choroby lepsie zvlada ze neskonci na antibiotikach ale vyliecime doma vacsinu. Plus davam cecko celorocne a decko toez okrem letnych mesiacov. Ked vyskoci daky sopel davam vyssiu davku imunoglukanu a este sa mi osvedcila kaloba pri zacinajucom sopli. A teraz posledne nam odporucila pediatrcka sprej do nosa panaviral😊a estesa odporuca konvickovanie napr ale to je na mna vela takze len striekam morsku vodu ta sa moze aj preventivne kazde rano😊
@niky1234 dakujem vies poradit aky imunoglukan?
Vo faze ked je dieta chore sa urcite nekonvickuje
Imunoglukan p4h je to sirup taky obal s mackom😊 ale treba uzivat dlhsie a potom sa robi prestavka .. je to v navode😊a vidis s tym konvickovankm som ani nevedela kedze som to neskusala ale ta morska voda je fajn
Imunoglukan p4h je to sirup taky obal s mackom😊 ale treba uzivat dlhsie a potom sa robi prestavka .. je to v navode😊a vidis s tym konvickovankm som ani nevedela kedze som to neskusala ale ta morska voda je fajn
@niky1234 dakujem za tip 🙂
Morsku ma dieta tiez dakujem este raz
Podľa mňa nič nepomôže 😃 dopovala som malú všetkým možným a aj tak bola chorá. Bud budete mať šťastie a dieťa bude málo choré alebo bude choré stále. Ak by boli zázračné doplnky stravy matky by tu nerušili dookola choré deti 🙂 a samozrejme ak by bola disciplína v škôlkach a rodičia by tam nestrkali večne choré deti.
Darmo sa durdis na komentár od prvej prispievateľky. Ver, že nepomôže nič. To hovorim zo skúsenosti. Moja dcéra bola do 3 rokov úplne zdravá, mala mlozno 2xsople. Plne dojčenia do 2 rokov. Odkedy nastúpila do skolky, čo mesiac, to soplíky alebo sopel a kašeľ alebo iné bez ohľadu na to aké glukany, probiotiká alebo Vít c berie. Na vzduchu sme každý deň, aj stravu ma pestrú. A to som uz z vitamínoveho sortimentu vyskúšala kadejaké kombinácie.

Ved ale ti tu pisu stale to iste dookola maximalne vit d ma nejaky vplyv pri prevencii mozno betaglukan niektomu zaberie ty si to uz skusala tak nemozes cakat ze ti poradia nieco nove co funguje lrbo nic ine nefunguje 🤷♀️ alebo len skusat co zaberie