Aké vyrážky má môj syn?
Ahojte voete mi prosim niekto poradit o co moze ist? Syn ma od vcera drobne tvrde vyrazky ktore nesvrbia, nema teplotu ani ziadne ine priznaky choroby.. Najprv mal 3 na lici vcera dnes sa objavili dalsie na tvari aj na zapasti...
Vdaka
@evik159
@vivuska666
Praveze nie su ako kiahne su to iba take tvrde cervene pupaciky ziadny pluzgier ani nic pod. Nesvrbia ani si to on sam nevsima...
@veronika4495 snad nie nie som si vedoma ze by ich mohol niekde vychytat nakolko je doma a vsetci sme v pohode...
To nevadi, ze je "doma", to nikde nechodite, ani na ihrisko a takto? To nie je zalezitost len skolko alebo tak. Treba to pozorovat, nasa dcera to mala zo zaciatku tiez taketo a na dalsi den toho bolo viac, pribudali a vznikali z toho pluzgieriky.
To, ze ste "Vy v pohode", je aj normalne, ak ste liahne ako deti prekonali, tak Vam ani nic nebude.
Nas najmladsi chytil zaciatkom leta siestu chodobu, a to deti starsie nikdy nemali, nechodili uz ani do skoly a s mladsim som chodila len klasicky vonku sa prejst, ziadne ihriska a len bezny nakup a schutal to, ani nevieme, kde a ako.
@kristella ano presne takto nejako to vyzera... Chodime na gastro kvoli potr alergiam. Robili mu nanovo testy asi pred mesiacom ale nevyslo nic nove a stara alergia sa ak tak prejavuje atopic ekzemom... Pytala som sa aj nasej detskej dr vravela ze asi kiahne ale mam to sledovat... Tak neviem... Ved uvidime co bude zajtra....
@timea1228 presne takto nejako vyzerali aj tie nase vyrazky... Trvali nekonecne dlho potom zrazu obschli a zmizli behom 1-2dni... Ale odpovede som sa nedopatrala z coho to mohlo byt... Neboleli nesvrbeli zacalo to 1-2 vyrazkami skoncili sme pri 6-7 a otom to zmizlo... Drzim palce 😊
Ďakujem veľmi pekne za odpoved, snáď to už čím skôr prejde. Ako dlho ste ti asi mali prosím ?
@timea1228 mne sa tiež takéto robia na viacer miestach skúste vyradiť mlieko citrusi jahody

Napíš do skupiny Zdravotníci na MK.