Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    vivuska666
    11. jún 2019    Čítané 242x
    Image title

    Dva týždne s Nutrilonom

    Dva týždne s Nutrilonom nám prebehli ako voda. Vlastne všetky dni mi letia odkedy je na svete náš Mišuliak ;)

    Počas týchto dvoch týždňov som Nutrilon otestovala s Miškom poriadne. Na raňajky vždy vycuckal 150 ml na počkanie. Po obede, keď už nechcel polievku alebo cestoviny, sa dorazil ďalšou fľaškou. A topka každého dňa bol vždy večer. Stačilo mu dať 180 ml Nutrilonu a Mizu hneď krásne zaspal sám v postieľke.

    Veľkým prínosom, čo sa mi na Nutrilone páčilo, bolo jeho cestovné balenie. Boli sme na chalupe na noc. Potešilo ma, že som nemusela ťahať veľkú krabicu mlieka, ale stačili maličké sáčky. Ja ako minimalista to veľmi oceňujem!!! Dokonca aj moje kamošky boli prekvapené z tohoto praktického minibalenia. Palec hore ;)

    Čo sa Miška týka, po vypití mliečka, nemal žiadne problémy. Od narodenia je to usmievavé bábätko bez kolík a iných bolestí bruška. Som rada, že aj Nutrilon mu pomohol ostať kľudným a stále sa škeriacim chlapčekom. Vždy keď videl, že idem zarábať mliečko, šťastné píšťal a trepotal nôžkami ;) Tak to bol jasný dôkaz, že mu Nutrilon chutí.

    Týmto chcem krásne poďakovať, že nás s Miškom vybrali testovať Nutrilon a utvrdili ma v tom, že aj naďalej ostávame jeho fanúšikmi a budeme ho kupovať.

    "Nutrilon, Miškovho bruška šampión!"