icon

Ako často kaká 8 mesačné dieťa?

zuzada29
8. feb 2016

Mám 8 mesačnú dcérku a poslednú dobu kaká skoro po každom jedle. Predtým sme mali skôr problém že nekakala a raz nás aj zapieklo, ale teraz sa mi zdá že je to dosť veľa a často.

gabyvt
•
8. feb 2016

Možno jej nejaké jedlo nerobí dobre, skús to odpozorovať, my sme mali podobný problém, ktorý nám spôsobovala celiakia.

michluc
•
8. feb 2016

Nasa teraz vela kaka lebo jej idu zuby ..

katulienkax
•
8. feb 2016

Moja dcéra kakavala aj štyri krat až kým sa nenaučilo na nočník . Problém bol zrejme v tom ze nemala sa čas kompletne vykakat respektíve sa jej to nezmestilo do plienky 🙂 do Nočníky potom už len raz denne ale mam pocit ze viac jak ja za dva dni 🙂

amonda
•
8. feb 2016

Malej ked isli zubky, tak kakala aj 10x denne 🙂 moze to byt aj tym, alebo ak sa zacala viacej hybat (stvokovat, sedat - vstavat a pod.) tak to moze byt zlepsenie travenia 🙂

poohie
•
8. feb 2016

moja dcerka v tom veku presne to iste. kakala 4x do dna, vzdy po jedle (alebo este pri jedle), zacala som ju davat na nocnik, kedze sa to dalo krasne vystihnut a zaroven som zacala davat latkove plienky, lebo vecne do cistej sa pokakala. vysledok bol, ze sa zacala v 16 mesiacoch sama pytat na nocnik 😉

yanni
•
8. feb 2016

Nejdu jej zuby? To casto byva, ze potom vela a casto kandia. Nasa najmensia bude mat 7 mesiacov a ako mame prikrmy a uz nie je cisto len na materskom mlieku, tak kandi raz denne, najviac dva.