icon

Ako dať odgrgnúť týždňové dieťa?

raffaelo11
16. feb 2018

Ako mam dat odgrgnut maleho ma tyzden a 2 dni nie vzdy chce grgnut a ked si negrgne tak sa pogrcka dnes po papani grcal prudom

pribinak
•
16. feb 2018

Treba vyskúšať viacero polôh, masírovať chrbátik, asi najlepšia poloha je “na tigríka”

lindusss2016
•
16. feb 2018

Ked si ho das na rameno, rucky treba vyzdvihnut az hore na tvoje plece, nech ich ma proste vyssie a masirovat chrbatik

katuss005
•
16. feb 2018

Na tigrika 😉 Nam tato poloha vzdy zabrala 😊

myjusiatko
•
16. feb 2018

Netreba davat odgrgnut pokial si sam neziada. Grckanie u kojenych deti je normalne. Niektore grckaju menej, niektore viac. Ak ma zaujem, po grckani znova dokoj. Niektorym detom prave odgrgavanie drazdi a grckaju aj ked by nemuseli.

mravvcek
•
16. feb 2018

Skus dat grgnut na druhe rameno. Moj na lavom ked ho mam negrgne. Ked ho prelozim na prave podari sa 🙂

montgomony
•
16. feb 2018

Moje ani jedno negrgalo takmer vôbec a malý tak isto grcal také prúdy, že sme len s manželom mláčky utierali. A potom nám bol potvrdený reflux :/ Každé bábo je iné a súhlasím s mamičkou vyššie, že netreba nútiť, keď si nežiada. Ja som na nátlak okolia chodila s dcérou aj hodinu, hladkala, ťapkala po chrbátiku a nič.

pininka
•
17. feb 2018

Nasa vzdy zaspala a nikdy neodgrgla,ale nikdy s tym nemala problem. Az ked troska podrastla tak si odgrgla tak,ze som si ju preklonila cez rameno

siska53
•
17. feb 2018

@raffaelo11 ani nasi nejak negrgali.. Maly si skor vzdy grcol (nam neskor,ale len pri synovi, potvrdili skryty reflux), dcerka velmi ani negrgala,ani negrckala..