Podka toho raz za tyzden 1 ampulku, neviem kolko je v baleni,potom jednu ampulku raz za dva tyzdne, ale aj na letaku by mal byt navod.
Prvé dve balenia 1 ampulka týždenne, ďalšie 2 balenia 1 ampulka za 2 týždne
A este ti poviem - v ampulke je iba prasok, treba do nej opatrne dat trosku vody a to das dietatu vypit.
Mala ma pfafa?
Je tam napísané, že ak sa infekci budú opakovať, tak potom bude užívať-asi ho ešte nemá predpísaný. Inak je tam, že jedno balenie bude brat raz do týždňa ampulku, napríklad v pondelok jej zarobis ampulku vodou a podas (kup si na to kvapatko). Potom zasa o týždeň v pondelok a tak až kým miniete balenie. Ďalšie balenie bude užívať každý druhý pondelok. Aspoň ja to tak chápem - pri výbere v lekárni Ti lekárnik vie povedať tiež ako je to predpísané. Ja som Imunor brala každý deň dva mesiace napríklad 🤷
mala ho brala najskôr každý týžden jedna ampulka, potom jej ho znižila na 1 ampulku 1x do mesiaca. Je to zazrak, predtým chytila všetko teraz je od septembra v školke vždy len kasel dostane.
Tiež mala aj Montelukast aj Flixotide skrz priedušky
@floren áno pfapa syndróm.
Ďakujem dievčatá, Imunor máme už doma. Hneď ho dostala aj predpísaný.
Aj môj ma, berie imunor už druhý rok 1 ampulky tyzdenne
@bellaa3007 môj 1 ampulky týždenne, denerel, atrovent, ecobec a celkom sa držal do februára,odvtedy už 3 antibiotika
@floren akože my ideme davat mandle von, jej stekaju hlieny a ma vždy chytene priedusky.. ale vravím, ked bola menšia mala anginu, mononukelozu, 5ta,6ta choroba .. ona chytila všetko a teraz v školke vkuse počuvam taka taka viroza, infkecné veci a ona nič
@bellaa3007 včera sme boli na orl,mandle v poriadku. Tiež mu to zateka a ani odsat ani vyfukat
@floren fakt? tak to ste jedny z mala čo počuvam všetky deti mandle von.
@bellaa3007 tiež som myslela,že pôjdu von,ale ze sú ok
U nás išli von krčné a aj nosné. Odstránili jej aj zvonček. Kôli laryngitidam. Mala cca 5mm na dýchanie, keď ju chytila. Zvonček dorástol a je ešte viac chorá ako bývala. Jediné čo sa stiahlo sú horúčky. Už nemá 40°C-41°C ale len do 38,5°C

Prve dve balenia - su tam myslim 4 flasticky - jedna ampulka nalacno raz za tyzden. Zvysne dve balenia jedna ampulka raz za dva tyzdne nalacno.