Ako detoxikovať dieťa po silnej narkóze?
Ahojte, existuje niečo na detoxikáciu 4 ročného dieťaťa po veľmi silnej narkóze?
tak toto vidim fakt prvykrat. je to dieta a myslim si ze tie zvladaju toho o mnoho viac ako niektori dospeli. ak sa smiem spytat na ucel narkozy? ked pises ze velmi silna.
Nevymýšľaj hlúposti. Potrebuje veľa oddychovať nič iné.
Prosím ťa daj si ten detox radšej sama. 🤦🏻♀️
Tak asi len tekutiny 🤷
Mimochodom akákoľvek bylina môže interagovat aj s liečivami v krvi, tobôž podávať kadejake byliny deťom sa neodporuca - keďže nikto nevie určite ake množstvo účinnej látky sa v nej môže nachádzat a dieťa mozes aj ľahlo predávkovať. Veľmi záleží od toho aj kedy boli byliny zbierané ako boli spracované- už len napríklad lipové kvety na čaj keď pozbieraš v dobe kvitnutia v obdobi sucha majú vyššiu účinnosť ako po daždi. A to sme len pri obyčajnej lipe, kadejake neoverene byliny do dieťaťa po operácii by som ozaj nedávala, lebo mu mozes aj nepekne ublížiť.
Ak ma nejakú ranu tak by som sa pre istotu spýtala doktorov či môžem napríklad potierat vývarom z repíka/harmanceka a podobne, ale prv sa určite spýtať či mozes a neublížiš mu tým viac…
a čo znamená veľmi silná narkóza 😲
Kukni homeopatiká po narkoze. Názov si už nepamätám,ale dávala som dcére keď jej vyberali nosnú mandlu.
Ano, velmi vela tekutin, kupele v magneziovej soli a vela odpocinku. Aj toto je detox, velmi ucinny, na co tolko zloby v komentaroch?
Ženy, veď keď neviete alebo nechcete poradiť, tak načo vôbec píšete? Ako keby ste nemali nič na robote a potrebujete si asi len rypnúť...
Áno, narkóza bola veľmi veľmi silná, nakoľko došlo nečakane ku komplikáciám a teda sa operácia predĺžila a potrebovali samozrejme dcérku udržať v spánku. A čo sa dialo po jej prebudení neprajem nikomu zažiť. Ona nie že 2 hodiny v kuse plakala, ona doslova kričala a revala na celú nemocnicu, nemohla som ju udržať na rukách a to mi pomáhala sestrička, dve sme mali čo robiť. Bol to hrozný zážitok. Zvracala asi ešte 10 hodín po tej narkóze. A každému z nás telo pracuje inak, niekto sa z toho dostane rýchlejšie, iný kým zo seba dostane tu chémiu, tak mu to trvá. A ak má k tomu ešte inú diagnózu o to horšie. A áno, ak ste o tom nevedeli, narkóza dokáže u detí (netvrdím, že u všetkých) ovplyvniť nervový systém, ktorý sa ešte stále vyvíja.
Ostatným žienkam, ktoré poradili, alebo neporadili ale nemali aspoň blbé komentáre, ďakujem ♥️
Neexistuje silna a slaba “narkoza”, tak ako si to ty ako laik predstavujes, ak islo o casovy aspekt.
Ziadny detox ani homeopatika prosim ta. Plac po narkoze je normalna reakcia, aj u vela dospelych.
Omg 🤦♀️
@lienka.7 @evaachesa naozaj nerozumiem načo sa vyjadrujete, keď vlastne len rýpete..🤦♀️ dcérka má od narodenia neurologickú poruchu, cvičíme s ňou od jej narodenia, navštevujeme množstvo terapií, aby sa mohla posúvať vpred a pred tou operáciou bola na tom naozaj celkom dobre. Po tej operácii došlo u nej k stagnácii, ba dokonca sa nám vrátila v psychomotorickom vývoji asi o rok vzad. Od operácie sme už absolvovali ďalšie terapie a bez akéhokoľvek posunu vpred. Mám to potvrdené od odborníkov, že k tomuto stavu u nej došlo v dôsledku narkózy. Alebo máte vy lekárske vzdelanie? Predpokladám, že nie .. ja hľadám už akúkoľvek cestu, ako jej pomôcť, lebo sme zúfalí .... tak prosím, keď sa neviete normálne vyjadriť k téme, tak to nerobte ..neviete aký príbeh sa skrýva za tou témou a ako môžete človeku ublížiť.. pekný večer vám prajem....
Detox😂🤦🏻♀️hystérka
Boze
Ak je v takom stave ako píšeš tak prosím ťa nerob na dcére žiadne detoxikačné pokusy a dôveruj lekárom. Vážne by si skúšala nejaké babské rady?🤷 Prajem veľa zdravia a skoré polepšenie. 🍀❤️
Prepáč, ale nás trojročný syn mal podobnú reakciu ponorebudeni sa po 20 minútovom zákroku na jednodňovke. Anestéziológ ma ukľudňujúce, že deti sa aj takto budia z narkózy, že to nie je nič nezvyčajné. Verím, že si v strese a chceš pre dieťa ti najlepšie. Tak nerozmýšľal nad alternatívnymi somarinami. Ak by to tvoje dieťa potrebovalo, lekári tá upozornia
@autorka operácia je záťaž pre každý organizmus. A nič také ako detox potom jednoducho neexistuje. Chapes to ci nie? Co mu chceš pustiť žilou ako v stredoveku, či čo? Alebo dat črevnú sprchu? Deti sú po narkóze veľmi nepokojné, to je uplne normalne. Kamoskin malý keď sa prebudil po cca. 20 minútové narkóze robil na oddelení taky bordel, ze ho museli tlmiť liekmi. Aj dospelemu človeku je po narkóze zle, len nevymysla tak ako dieťa...
@lienka.7 predpokladám, že kamoškin malý je inak zdravé dieťa, moja dcérka nie, je zdravotne postihnutá, keď to teda už musím takto napísať, aby si to teda pochopila. Pustiť žilou alebo črevnú sprchu? To nemyslíš vážne! Ako by to asi tak ovplyvnilo neurologický vývoj? ty nevieš aké je to, keď vidíš svoje dieťa, ako sa vrátilo v čase! Tak prosím ťa, radšej už prestaň, lebo porovnávaš zdravý organizmus s organizmom s neurologickým ochorením, o ktorom nemáš ani šajnu!
@palicka žiaľ musím, lebo lekári nám nevedia pomôcť a dcérka stagnuje už dlhšiu dobu. Ale mňa dokáže pochopiť len rodič špeciálneho dieťatka..
Detoxikácia je zbytocna, keďže v tele už anesteza nie je (preto asi maju baby tie komentare). Ale s anestezou sú spojené rôzne rizika a čítala som si v nejakom odbornom článku, ze môže byt aj riziko spojene s mozgom a vývojom. V tvojom prípade by som sa skôr poradila s neurologom o prípadnom ďalšom postupe a nejakom novom naštartovaní mozgu. Veľmi záleží od diagnózy dieťatka a tu ti nebudeme dostatočne vedieť poradiť.
@777januska777 ďakujem. Naša neurologička povedala, že čas ukáže, to ako keby povedala "zmierte sa s tým, stáva sa" ... a jediné, čo nám odporučila, je rybí olej 🙁
@autorka ospravedlňujem sa, naozaj prepáč... pokial ti dieta zaostáva, nerieši sa to "detoxom", ako ty píšeš. Ale psychológom, či psychiatrom plus k tomu logopedom... aby mu pomohli vo vývoji, napredovaní. Tam by som sa obrátila. Neviem odkiaľ si, v NUDCH mas po kope všetky ambulancie. Plus teda aj neuro, dajú sa tam robiť rôzne vyšetrenia. Drzim palce
Ženy, fakt ? Posmievať sa? Autorka má dieťa s postihnutím, kde je časté, že každá narkóza dokáže dieťa dostať do ďalšieho regresu. Je na tom niečo smiešne, ak sa autorka/matka zaujíma o možnosti ako svojmu dietatu pomôcť ?
Nikto ta nehejtuje, nie je silna ci slaba narkoza. Kazdy reaguje inak, ja vraciam o 106 po narkoze a som mimo, blabolim uplne nezmysly, ked uz som hore, syn po oblbovacke pri mandli, najprv ako mrtvolka, potom sa 2hodky reval a bol mimo, ostatni co boli na mandli s nim si po zakroku 5minut poplakali a potomsa uz bavili, hrali. Nam dlho trva sa spamatat z toho.
Žiaden detox neexistuje. Či si myslíš, že dáš dieťaťu vypiť zelerovú šťavu, ktorú si chystala počas skákania na ľavej nohe za splnu tak sa čo akože stane? Resp nestane?
Poradiť neviem ale plne chápem. Moja dcéra mala po narkóze také nežiaduce účinky, že sme boli hospitalizovaní. Sledovaná kardiologom dodnes. Držím palce nech sa polepsi
@matkamirko kúpila som IQ mega od Doterra. Tých olejov je dosť veľa na trhu, ťažko sa mi v tej ponuke ako laikovi orientuje. Tento je asi jeden z najdrahších, snáď aj taký kvalitný 🙏
@kleopatra114 ďakujem ♥️
❤️ ja mámdieta len s NKS a s podozrením na aspergera a dlho som premyslala , či vôbec ideme do výberu nosnej mandle kvôli narkoze. Viem ako sa citis a držím paste. Veľa zdravia.

prosím ta žiadne kraviny mu nedávaj! žiadny detox nepotrebuje, ak ma zdravú pečeň a obličky, všetko čo treba sa vylúči samo. nemusíš mu zatazovat organizmus nejakými blbostami. teraz nech hlavne oddychuje