Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Žienky, účtovníčky. Prosím o radu ohľadne daňového bonusu. Podľa týchto papierov budeme mať daňový bonus za rok 2023 len 1703,88 €? Mame 2 deti do 18r.

    (2 fotky)

    Baby, kt. Máte synov minecrafťákov.neviete pre koľkých hráčov je táto kartová hra. Vygooglila som, že pre 4 a potom zas pre 6

    Baby, bývajú niekedy zľavy na tašky topgal? Či sa oplatí ešte počkať?

    Baby, aký príbeh mala u vašich detí črevná viroza čo teraz koluje? Syn zatiaľ len včera večer bolesť brucha a v noci hnačka dnes sa trochu ešte sťažuje na brucho.

    Ahojte maminy, tie kt. máte deti na bezlepkovej diéte a mate bezlepkové potraviny na predpis, menilo sa niečo od nového roka v limitoch? Včera sa mi 1x stalo, že namiesto 6kg potravín (múka+chlieb) mi mohli vydať len 3kg.syn ma 9 rokov. Limit 6kg.

    Ahojte, otázka ohľadne covid antigénovych testov. Čo je spoľahlivejšie aktuálne výter z nosa či krku? Mám kovid a choré sú aj deti s podobnými príznakmi. Dcéru som netestovala ale syna včera a dnes a stále mi ukazuje, že je negatívny 🙈. Tak rozmýšľam, že by som skúsila zajtra z krku? Chorí sme všetci 3

    Baby, chcem vrátiť tovar do Calzedonia ale potrebujem vytlačiť návratný štítok. Návratný formulár som vyplnila.
    Už som im aj písala, že mi neprišiel. Tak mi ho ževraj poslali do emailu do prílohy, ale zas mám email bez toho štítku. Tak neviem či som ja blbá alebo čo 🙈.. Ešte že si ho môžem nájsť na stránke po prihlásení, ale ani tam ho nevidím. Prosím, kto vracal tovar do tohto eshopu poraďte mi 🙈

    Ahojte, má niekto túto knihu? Má kniha normálnu väzbu? Lebo takto mi to prišlo a má to byť darček 😔

    (2 fotky)

    Baby, dcérka má veľmi rozlietané vlasy. Keď jej spravím cop, tak vlasy nevydržia ani 5 minút na mieste a pôsobí stále strapato. Je na to nejaký prípravok? Keď pozerám dáke videjká o dievčenských účesoch, tak tie deti majú krásne uhladené vlasy. Ako to tie ženy robia?? Dcéra má rovné, redšie vlasy.

    Baby, kt. máte doma elektronickú násobilku, ako ju spojazdním? Vôbec nefunguje a návod k nej nie je.

    Baby, syn 9r.ide na výber znamienka. Neviete cca ako dlho bude bez TV? Znamienko je maličké.

    Ahojte, majú vaše deti takýto zakladač do školskej tašky namiesto šk. dosiek? Ako ste spokojné?

    Žienky, chcem ísť s deťmi na výlet do BA. Pozerám si ubytovanie 1x cez airbnb zároveň by som chcela využiť rekreačný poukaz. Vedia mi títo ubytovatelia vystaviť potrebné doklady, aby som si mohla rekreačný poukaz uplatniť v práci. Máte s tým niektorá skúsenosť?

    Ahojte, neviete či niekde v Bojniciach resp. Prievidzi sa dá niekde uschovať batožina?

    Žienky, na žiacke bezplatné cestovanie vlakom má nárok aj žiak, kt.necestuje vlakom do školy ? Študujem si stránku ZSSR, ale nie je mi to 100% jasné. Necestujeme veľmi vlakom, ale rozmýšľam, že by som synovi 9r vybavila túto zľavu a dcérke 6 ročnej zas zľavu pre deti.

    Baby, máte takú skúsenosť s impedigo u detí, že sa dieťaťu pekne cca za 4, 5 dní zahojilo,ostal len červený fliačik a napr o dva dni sa objavilo inde? Zas to natriem framycionom úplne v počiatočnej fáze, o 2 dní po tom niet ani stopy, a zas sa dáky náznak "vyrážky" objaví inde. Dnes je už 10. deň ako začala liečba framycionom a 7. deň syn berie celkové atb, nakoľko mal streptokoka masívne aj v hrdle. Chrasty mal len za začiatku aj to max 4.vsetky ostatné vyrážky som podchitila úplne v počiatočnej fázy, že sa chrasta ani nespravila. Len sa mi nepáči, že napriek liečbe sa to zas objavuje.

    Baby, aký typ oklúzora odporúčate? Dcérka má nosiť len cez víkend po pol hodinke.

    Ahojte, vedia vaše 5-6ročné deti skákať cez švihadlo?

    Baby, kto ma v záhrade plamienok horský? Ako rýchlo sa rozrastie?

    Ahojte, dotáciu na stravu môžem požiadať, aj keď sa syn nestravuje v školskej jedálni? (z dôvodu mnohopočetných potravinových alergií). Keď bol škôlkár tak mal dotáciu, ale bol prihlásený aspoň na raňajky aj keď ich nemohol jesť. Viete poradiť?

    Baby sú teraz vo vzduchu dáke divné dlhotrvajúce kašle bez teploty? Niekoľko dní suchý kašeľ, potom zas pár dní vlchký a zas niekoľko dní suchý?

    Baby, dcéra 5 ročná. Od včera teplota 38-39. Veľmi málo klesne po nurofene /panadole. Zároveň na nohách sa jej začali objavovať takéto vyrážky. Co by to mohlo byt? Na chodidlách, dlaniach nemá nič. Kiahne prekonala teraz v júli, pred týždňom dobrala atb na zapálené hrdlo. Covid test negatívny.

    Baby, chcem vyskúšať Tea tree olejček na kiahne. Viete poradiť či sa nejak riedi?

    Ahojte. Potrebujem sa zbaviť pneumatík. Sú však nastriekané farbou 🙈. Zoberú mi ich v autoservise? Platí sa za to niečo?nemáte skúsenosť? Ďakujem

    Baby, vedeli by ste mi prosím identifikovať rastliny z fotky?

    Ahojte, kto máte túto hru, odfotili by ste mi prosím slovenský návod? 🙏

    Baby, čo ste zažili koronu s príznakmi, na kolky deň vám bolo lepšie? Muž je 5.den od prejavov stále v rovnakom stave:bolest tela, hlavy, na večer zvýšená teplota. Môže sa mu stav ešte zhoršiť?

    Baby, muž je pravdepodobne pozitívny. Zajtra bude vedieť výsledok. Na kolky deň sa môžu ísť ostatní členovia domácnosti otestovať?

    Baby, prosim vás o link na dake dobre ruska pre deti. Ďakujem

    Baby, kde kupujete oblečenie pre veľmi chudých chlapcov?