Ako dieťaťu pomôcť so soplíkom a spánkom?
Nedaju sa odsat kedze je to skor vodicka..ˇa 20mes a tlacia sa horne stolicky. Nespime dokedy to tak bude neviete?? Dr nam povedala, ze dlhoo. Neviem ako tie hlieny zastavit?? Mastim ju jazvecou mastou mucosolvan uziva aj sirup na kasel… uz neviem co mam robit. Aj vodu mam s tymianom v osviezovaci.. dakujem za kazdu radu☹️
Alebo morsku vodu alimare ;)
Nemôžeš jej streknut nasivin?
a co takto kvapky do nosa?! aby jej to nezatekalo a nedusila sa?!
@kacena4 jej nezateka!! Jej stekaju z nosa nie do hrdla a kbs nenapises aprej do nosa wobec ho nedam ty kokos
Nemôžeš jej streknut nasivin?
@ankare striekam nepomaha nic v kuse sa jej leje z nosa
Veď práve vodnaté sople sa odsávajú najlepšie...odsávaj odsávaj odsávaj....raz to skončí...
Veď práve vodnaté sople sa odsávajú najlepšie...odsávaj odsávaj odsávaj....raz to skončí...
@earlgrey neide nic praveze.. iba voda a nikedy nic
Skús ORL. Možno začínajúca alergia, tiež by som poprosila dr o výter. Nemusia to byť zuby, možno potrebuje preliečiť. Fenistil alebo Aerius sprej, mojej aj Nasonex do nosa k tomu dala na mesiac.
Skús ORL. Možno začínajúca alergia, tiež by som poprosila dr o výter. Nemusia to byť zuby, možno potrebuje preliečiť. Fenistil alebo Aerius sprej, mojej aj Nasonex do nosa k tomu dala na mesiac.
@nika23t fenistí mame aj mne to napadlo ze alergia
Fenistil môžeš dávať pri nádche. Zmenšuje opuch nosovej sliznice.

a co takto kvapky do nosa?! aby jej to nezatekalo a nedusila sa?!