Ako dlho čakať s návštevou pediatra?

27. nov 2024

Ahojte,
Dcéra 4 roky pred 2 týždňami mala bolest hrdla teplotu, nasledne sa spustil sopel. Po tyzdni choroby v noci kaslala vlhkým kašľom. Boli sme u pediatra popocuval že dýchanie čisté uzliny Ok crp tiež Ok. Je len zahlienena. Prešiel další týždeň berie solmucol cez den nekasle. V noci kašle jeden krát cca 20 minút kym to ako keby vykašle. Sopel ma ešte stále. Ja som ochorela s nou a tiež ešte občas soplim. Ten kašeľ ma ale znepokojuje. Dokedy mám čakať na zlepšenie ? A kedy a či vôbec navštíviť pediatra ? Pri dýchaní nepočujem žiadne pískanie ale samozrejme niesom lekár. Mám domáci crp test ale neviem či je až tak presny.. alebo ešte čakať ? Kedy taký kašeľ zvykne prestať ? Inak je čulá chuti jej jest len ten sopel smrkame zároveň odsavame lebo je taký hustejší

13uzivatelka11
27. nov 2024

S 20 minutovym kašlom zo zatecenych hlienov chceš ísť k doktorke?

euka210
27. nov 2024

Nasa dr.nam hovorila, ze dieta moze aj 3t kaslat po chorobe.

anavixy
27. nov 2024

Za mna uz nie je dovod ist k dr.

sapetka
27. nov 2024

Ak to nie je nejaky dusivy kasel neriesila by som. Moze byt ze jej zatekaju hlieny tak sa zakasle z toho

marianarem
27. nov 2024

To sa moze aj dlhsie tahat, ale ja tak po 3 tyzdnoch pretrvavajuceho kasla idem k dr., lebo niekedy sa mu tam po viroze namnozia bakterie. Inak skus dat na noc k posteli nakrajanu cibulu, alebo urob cibulovy sirup, u nas to parkrat pomohlo.

duppka13
27. nov 2024

K nasej pediatricke idem s kaslom ked trva tri tyzdne, tak nam kazala. Teraz bola chora, isla som po 3 tyzdnoch co uz vypila dve flase sirupu, popocuvala ju, crp negativne, dala dalsiu flasu sirupu, o tyzden kontrola vraj uz je ok nic uz nebrat a hadaj co, dcera stale kasle uz je to mesiac. A ja s nou. Takze za mna k dr podla tvojho opisu nemusite vobec chodit aj tak vam da len volnopredajny sirup na kasel to si vies kupit aj sama a aspon nechytite v cakarni dalsiu chorobu

ajsha123
27. nov 2024

@duppka13 tak toto by som nenechala tak, resp naša doktorka by to nenechala tak. Samozrejme, podľa toho, odkiaľ kašle, či z priedušiek, od hrdla.... Teraz sú veľmi rozšírené mykoplazmy, a tam býva crp negatívne... Dá sa to zistiť z odberu krvi... A ďalšia vec, ten kašeľ môže byť aj prejav alergie, boli ste s tým niekde? Za mňa divný prístup doktorky, ze k nej s kašľom až po 3 týždňoch