Ahojte,
Dcéra 4 roky pred 2 týždňami mala bolest hrdla teplotu, nasledne sa spustil sopel. Po tyzdni choroby v noci kaslala vlhkým kašľom. Boli sme u pediatra popocuval že dýchanie čisté uzliny Ok crp tiež Ok. Je len zahlienena. Prešiel další týždeň berie solmucol cez den nekasle. V noci kašle jeden krát cca 20 minút kym to ako keby vykašle. Sopel ma ešte stále. Ja som ochorela s nou a tiež ešte občas soplim. Ten kašeľ ma ale znepokojuje. Dokedy mám čakať na zlepšenie ? A kedy a či vôbec navštíviť pediatra ? Pri dýchaní nepočujem žiadne pískanie ale samozrejme niesom lekár. Mám domáci crp test ale neviem či je až tak presny.. alebo ešte čakať ? Kedy taký kašeľ zvykne prestať ? Inak je čulá chuti jej jest len ten sopel smrkame zároveň odsavame lebo je taký hustejší
Nasa dr.nam hovorila, ze dieta moze aj 3t kaslat po chorobe.
Za mna uz nie je dovod ist k dr.
Ak to nie je nejaky dusivy kasel neriesila by som. Moze byt ze jej zatekaju hlieny tak sa zakasle z toho
To sa moze aj dlhsie tahat, ale ja tak po 3 tyzdnoch pretrvavajuceho kasla idem k dr., lebo niekedy sa mu tam po viroze namnozia bakterie. Inak skus dat na noc k posteli nakrajanu cibulu, alebo urob cibulovy sirup, u nas to parkrat pomohlo.
K nasej pediatricke idem s kaslom ked trva tri tyzdne, tak nam kazala. Teraz bola chora, isla som po 3 tyzdnoch co uz vypila dve flase sirupu, popocuvala ju, crp negativne, dala dalsiu flasu sirupu, o tyzden kontrola vraj uz je ok nic uz nebrat a hadaj co, dcera stale kasle uz je to mesiac. A ja s nou. Takze za mna k dr podla tvojho opisu nemusite vobec chodit aj tak vam da len volnopredajny sirup na kasel to si vies kupit aj sama a aspon nechytite v cakarni dalsiu chorobu
@duppka13 tak toto by som nenechala tak, resp naša doktorka by to nenechala tak. Samozrejme, podľa toho, odkiaľ kašle, či z priedušiek, od hrdla.... Teraz sú veľmi rozšírené mykoplazmy, a tam býva crp negatívne... Dá sa to zistiť z odberu krvi... A ďalšia vec, ten kašeľ môže byť aj prejav alergie, boli ste s tým niekde? Za mňa divný prístup doktorky, ze k nej s kašľom až po 3 týždňoch
S 20 minutovym kašlom zo zatecenych hlienov chceš ísť k doktorke?