icon

Ako dlho môže dieťa nekakať?

18. feb 2024

Prosím vás ako dlho je normálne nekakať v tom veku? Za včera mi malá nekakala vôbec. Predvčerom áno. Dneska zatiaľ tiež nič. Nezdá sa mi že by ju bolelo bruško...

daniela2202
•
18. feb 2024

A čo jedáva a koľko pije.... nato zaostri

autor
•
18. feb 2024

@daniela2202 jedáva všetko..je pravda že od choroby dáko slabšie pije🙈

alexandraas
•
18. feb 2024

Este sa vykaka,to nie je tak dlha doba.. moj najviac 5dni bez kakania,ale to som uz aj dala cipok

domka222
•
18. feb 2024

Nekaká? Však nemusí každý deň, pokiaľ nemá ťažkosti.

danielockazihlavka
•
18. feb 2024

Na wecko je potrebné chodiť každý deň. Pokiaľ nechodí,chyba je v strave-málo ovocia a zeleniny, vlákniny a tekutín,v neposlednom rade pohyb.

autor
•
18. feb 2024

@danielockazihlavka jej otec má tiež také že nejde aj 2-3 dni. Kým ja denne aj 3krát
😀😀😀

majlo1234
•
18. feb 2024

Niekedy sa stane, ze syn nekaka jeden den, na dalsi si to vynahradi aj na tri krat. Dlhsie ako tri dni by som uz zbystrila

autor
•
18. feb 2024

@majlo1234 zatiaľ sa nám stalo že "len" deň vynecháva..už aj dnes to má za sebou😀len zakaždým mám z toho stres lebo sa to nestáva pravidelne..lebo máva stolicu každý deň a miestami jej takto vynechá a neviem chytí ma panika...ale zatiaľ stále maximálne jeden deň a potom si to na ďalší si to behom dňa dobehne..

danielockazihlavka
•
25. feb 2024

To, že ocko má rovnaké problemy s jej trávením určite nesúvisí, keďže ona má svoj žalúdok a papá sama. Ak sa dá,treba sa zamerať na to, čo som už spomenula. Držím prsty