icon

Ako dlho môže dieťa počas choroby ostať bez jedla?

monka5987
21. jún 2019

Ahojte potrebujem radu, malý 2roky,zacal v pondelok teplotovat nič hrozné len sa vyhadzala pusinka a jazyk tak doktor povedal ze ma zapalene ďasná a tie afty. Dal nám ústnu vodu na potieranie. Ale viac ma trápi že už 5 dní nič nejedol. Ako dlho môže byť dieťa bez jedla.. Nič do neho nedostanem.. Alebo ak mate skúsenosť co by mu dodalo výživu.. Ďakujem

ewiculik
21. jún 2019

@monka5987 musi jest, aj ked nasilu, vyzivu alebo nieco, kasicky....

monka5987
autor
21. jún 2019

@ewiculik nič keď mu dám nasilu place až ho napína a po vracia sa

monka5987
autor
21. jún 2019

@ewiculik jedine mlieko vypije pár krát za den

veronikaszabova
21. jún 2019

@monka5987 treba aby hlavne pil, aby nebol dehydrovany.

juliaailuj1
21. jún 2019

My mame to.iste od soboty zacal teplotami, afty, biely jazycek nechce nicpapat len mliecko teda aspon je to slintačka ludovo povedane posielam link ale nic si na to nemala davat preto ze to zmizne rovnako aj bez toho po max 10 dnoch ale musis zvysit vit.c a B komplex, je to virusove bas pil vodu zbazena u babky a oblizoval cudzie hracky ale nas maly ma len rok

juliaailuj1
21. jún 2019

Pripadne Kulišek mu daj este a tekutiny zaklad ako pisu baby

demetria
21. jún 2019

Pediatricka mi raz pri chorobe syna povedala, ze pokial dieta dostatocne pije a primerane cika, nemusi pri chorobe jest aj 10 dni.
A ak navyse pije mlieko, nielen vodu a cajik, vobec by som sa neznepokojovala🙂.

juliaailuj1
21. jún 2019

Podla mna stomatitida teda to je pekne je tam vysvetlena, skore uzdravenie drobcekovi

monka5987
autor
21. jún 2019

Ďakujem baby tak to nejako vydrzime

pribinak
21. jún 2019

Ziadne nasilu jesť. Vyrobis mu psychicky blok. Afty v ústach bolia.
Staci ze pije, ked sa vylieči, tak do doženie.
Kup mu napr melón, staci ze si da par kúskov.

seahorse27
22. jún 2019

Mlieko uplne staci, od hladu neumrie, popritom vela pit...ja by som davala aj glukozu praskovu do vody na posilnenie. Vitamin C mozno v nejakych zele cukrikoch, ak by bol ochotny zjest a B-komplex podrvit do vody alebo mlieka. Ovocne dzusy su asi kvoli kyslosti dost drazdive na zapalenu pusu...ak by vypil, tak by som davala aj tie riedene s vodou.

via88
22. jún 2019

No aj nam lekarka povedala ze pri chorobe nenutit jest, lebo to aj zle travi, tazko im je, dolezite najma pit, a btw, nas aj ked je zdravy, funguje v dvoch rokoch prevazne na mlieku, nic ine nechce jest 😁 no a tu je ani chudy nie je..

monka5987
autor
23. jún 2019

Ďakujem b komplex mu dávam kvapky a aj džúsy sladké tak hádam to rýchlo to prejde..
@seahorse27

seahorse27
23. jún 2019

@monka5987 Skore uzdravenie prajem drobcovi 😉

monka5987
autor
23. jún 2019

@seahorse27 ďakujem krasne

alchemilkazltozelena
23. jún 2019

@monka5987 dcera to mala...mixovala som.jej tyzden jedlo, bolo to narocne po vsetkych strankach 😭 bola hladna, pytala jest, a nemohla nic len mixovane a kase a jogurty...

monka5987
autor
23. jún 2019

@alchemilkazltozelena to áno je to veľmi náročné, on mi ani ústa neotvorí aby som mu aspoň niečo dala.. Ale vraj stačí aj to mlieko aspoň raz za deň a xakat kým to prejde

alchemilkazltozelena
23. jún 2019

@monka5987 a nie je hladny? Nie je z toho nervozny ze nic neje?

monka5987
autor
23. jún 2019

@alchemilkazltozelena tak musí byť určite, ani nie ale nech skúšam čokoľvek nic do neho nedostanem